New in // Zara dress

outfit 010 outfit 076outfit 004outfit 064Hej ladies! Jeg vil lige starte ud med at sige tusind tak for den fantastiske respons jeg har fået på indlægger jeg lavede igår omkring min særlige sensitivitet (Læs indlægget HER) – udover de mange søde  beskeder omkring emnet, var der også enkelte der spottede den fine kjole jeg havde på på billederne, og derfor vil jeg selvfølgelig gerne vise den lidt nærmere.
Kjolen er fra ZARA, og er selvfølgelig købt i den ZARA der er i Fields, for butikken er stadig lukket på Strøget. Dog kan jeg komme med den lille service-meddelelse at den åbner på fredag!!
Jeg har ledt Zaras hjemmeside tynd for at finde link til kjolen, men jeg kan desværre ikke finde den! Jeg håber at I kan bærer over med mig, og hvis man bor i nærheden af København, så kan jeg i hvertfald fortælle at den kan købes i Fields. 😉
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 14

 • Anna-Sophie Lund Johnsen 16. april 201512:22

  Enormt flot kjole og fantastisk nyhed med Zara på strøget, tusind tak for den besked! Har længe prøvet at finde ud af, hva der sku ske med den butik, og har savnet den, så det var da en dejlig nyhed! 🙂 – Også virkelig smart styling af kjolen. Urbant og praktisk yet chic ;P

  Mvh. Anna-Sophie
  http://www.misssophiesuniverse.bloggersdelight.dk

 • Christina Elisabeth 16. april 201513:12

  Det var da bare en sindssyg fin kjole!
  Og var at det bare lækkert, at Zara på Strøget åbner på fredag!! Nu kan vi snart heller ikke vente længere.. 😀

  kh http://christinaelisabeth.dk

 • Petrea 16. april 201514:39

  Hold kæft en body du har! Hvor er du snyd.
  Jeg misunder dit liv, og alt dit fede tøj grænseløst, selvom det ikke er helt perfekt med angst self. Men du er nået så langt!

 • Lotte 16. april 201517:28

  Hold nu op, du bærer den kjole flot, og hvor er den fin! 😉
  Jeg kommer til København om to uger, og jeg skal helt sikkert et smut forbi strøget og Zara. 😀

 • Anna 16. april 201519:28

  Den kjole er fantastisk, og klæder dig bare helt vildt godt!!

  xx

 • Eline / My Kind of Fashion 16. april 201519:59

  Wauw!! Den er så flot og klæder dig virkelig godt 🙂

 • Daniella 16. april 201521:13

  Den kjole er sindssyg flot, og den klæder dig vildt godt!
  Er det i morgen ZARA åbner eller på næste fredag? <3

 • Elisabeth 18. april 201512:10

  Elsker effekten på dine billeder og så er kjolen virkelig god til dig!

 • Signe Beck 19. april 201521:41

  Hold da op, den kjole er helt fantastisk! Den klæder dig også helt utroligt, wow.
  – Signe. x

Leave a Comment