This week // Saved on Asos

asos wishlist collage

 

1) KØBES HER // 2) KØBES HER // 3) KØBES HER // 4) KØBES HER // 5) KØBES HER

Hej Ladies! Så er det blevet Søndag, og det betyder også at jeg gerne vil dele min asos-favoritter for denne uge med Jer. Jeg indrømmer blindt at jeg er kæmpefan af Asos, og jeg bliver altid vildt glad når jeg kan se at der er kommet nye varer på deres side. Det gør der heldigvis ofte, og derfor får jeg også gemt en del items og links af mine favoritting på en uge. Ovenover har I fem af mine favoritter – alle items blev tilføjet til siden i løbet af denne uge, så de er helt nye! – men skynd jer at køb jeres favoritter, for jeg har af erfaring lært at tingene kan blive udsolgt på nul komma fem, haha. 😉
Hvilken af de fem items ovenover kan I bedst lide?
Jeg håber at I får en supergod søndag, og er i godt humør.
xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Anna 19. april 201511:37

    Uh, jeg elsker disse indlæg! Bliv ved med dem! 🙂 <3

Leave a Comment