Feeling blue

outfit 065outfit 181PicMonkey Collage1outfit 154PicMonkey CollageSweatshirt: Birgitte Herskind (Købes her) // Jumpsuit: H&M (Similar here) // Taske: My My Copenhagen (Købes her) // Elastik på håndleddet: Pico // Solbriller: Kaibosh // Sko: Reebok //

Hej girls! Så er det blevet en ny uge, og den her uge glæder jeg mig virkelig meget til! Det er nemlig ugen hvor jeg rejser til Sverige med to andre smukke bloggere, for at lave en videoskydning for Loreal. Grundet min begrænsede energi har jeg også aftalt med migselv at tage det helt stille og roligt hele ugen, og forsøge at spare på kræfterne indtil det går løs fredag.
Hvad synes I om overstående billeder? På billederne har jeg iført mig min nye sweatshirt fra Birgitte Herskind, og sammensat dem med min denim-jumpsuit indenunder, for at gøre det lidt loose og baggy – som jo er en stil jeg elsker.
Billederne er taget af smukke Amanda Svendsen fra bloggen madeindk.dk
Hvad synes I om outfittet?
Hvordan ville I sammensætte den hvide sweatshirt fra Birgitte Herskind?
Jeg håber at I får en rigtig dejlig uge, og at I vil følge med på Whittaheart.dk i denne uge – jeg har allerede planlagt nogle rigtig lækre indlæg til jer!
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 6

 • Liselotte / Everyday Couture 20. april 201515:42

  Smukke billeder 🙂
  Er vild med dine bukser

 • Cecilie Binau 20. april 201517:00

  Hej, hvilket kamera + objektiv bruger du til dine billeder? Vildt fint outfit!

  Knus<3

 • Louise Holm 20. april 201518:14

  Super lækkert outfit! Elsker det chillede, men samtidig chikke udtryk!
  Ville helt klart sammensætte trøjen med en løs nederdel og et par birckenstock for et afslappet og sommerligt look. Den kunne også se lækker ud med et par læderjeans!
  God aften til dig, og ikke mindst tur til Sverige! 🙂

Leave a Comment