Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Sidste outfitpost inden…

outfit 022 outfit 093 outfit 086 outfit 109 outfit 073 outfit 099Yup, så er det sku blevet tid til det sidste outfitindlæg inden jeg pakker sygfrygterne og rejser til Sverige. Jeg tager afsted tidligt imorgen, og kommer hjem sent om aftenen, så jeg skal ikke overnatte i det svenske. Dette bliver nok også lidt stressende for mig – for der bliver run på den dag, da vi alle skal styles og filmes til en video for Loreal (og forhåbentligt nå lidt outfitbilleder.

Jeg glæder mig som en gal til at skulle til Sverige, men jeg er godt nok også hammer nervøs! Jeg har aldrig fløjet uden mine forældre, og jeg lider af slem flyskræk, men heldigvis flyver jeg med Cathrine Urhammer, og hun har lovet at vi klare den sammen! 😉
Ville I have lyst til lidt behind the scenes-billeder fra shootet med Loreal?

Kjolen på overstående billede er fra Malene Hocke. Malene Hocke har lige åbnet deres nye webshop, så nu kan man købe et stort udvalg af skjorter, kjoler, tørklæder og sågar også smykker! I kan finde deres webshop LIGE HER
Hvad synes I om kjolen?
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • Sara Nielsen 23. april 201511:44

  Kjolen er virkelig fin! Og held og lykke i det svenske!

  http://industrialbarbie.blogspot.com/

 • Tine 23. april 201519:29

  Super smukt outfit

 • Katrine Guldbæk 24. april 201520:48

  Lyder ikke dårligt med en tur til Sverige :-). God tur 🙂

Leave a Comment