Wearing Kjaer København

zara + outfit 292zara + outfit 366zara + outfit 123zara + outfit 245 zara + outfit 157

Blazer: Kjaer København (Købes her) – Top: Kjaer København (Købes her) – Bukser: Topshop (Similar here) – Sko: Reebok (Similar here) – Taske: Sample Selection (Fås i andre farver her) – Halskæde: Maanesten – Solbriller: Rayban

Godmorgen piger! Hvordan går det med jer? Jeg kan stadig mærke i kroppen at jeg var i Sverige i fredags og har brugt alle mine kræfter, jeg er nemlig blevet syg med feber. Min krop er så utroligt sensitiv, så hvis jeg har anstrengt mig til det yderste i løbet af en dag, så er der høj risiko for at det ender med feber et par dage efter! Jeg havde ellers de fedeste planer idag – jeg skulle nemlig mødes med den dygtige fotograf Anne Juel for at få taget nogle fede billeder til visitkort og til forskellige blog-relaterede ting, og det måtte jeg desværre aflyse!
Overstående outfit havde jeg på for en uge siden, da jeg var med min skønne veninde Simone Wulff ude i DR-byen, for at være backstage på deres nye DR-ultra program Sofie Linde Show. På billederne ovenover har jeg blazer og top på fra Kjaer Købehavn, som er et brand jeg virkelig elsker! Deres stil er simpel, og de går meget op i kvalitet og komfortable tekstiler. Noget andet sjovt ved Kjaer København er at alle deres styles er opkaldt efter en gade i københavn, blandt andet hedder min nye blazer ‘Østergade’ som er en gade jeg ofte befinder mig på.
Hvad synes I om outfittet?
Lever I forresten stadig? Jeg synes der er lidt halvstille i kommentarfeltet, det ligner jer ikke, hæhæ. 😉
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 10

 • Benya Suwan 26. april 201511:53

  Så flotte billeder du altid får taget! Og god bedring med det hele. 🙁
  Hvad kamera og objektiv bruger du?

  http://benyasuwan.dk

 • Zara Thustrup 26. april 201512:29

  Virkelig lækkert outfit! Elsker blazeren (y) 🙂

 • Laura // Stinus it 26. april 201516:43

  Det er skisme da et lækkert outfit!
  Jeg er simpelthen så vild med dren petroleumsgrønne frynsede taske! gus en drøm at have med sig!

  Glæder mig til at høre mere om Sverige!

 • Eline / My Kind of Fashion 27. april 201514:15

  SÅ flot et outfit! Kjaer Købehavn er også en favorit her fra 🙂

 • Satina Wandel 27. april 201518:34

  Åh, dejlige billeder!

  http://satinawandel.dk

Leave a Comment