Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Something similar

something similar1

 

Det er blevet efterspurgt hvor kjolen jeg havde på til photoshootet i Sverige er fra, og det vil jeg meget gerne besvare i dette indlæg. Kjolen/vesten er nemlig fra Filippa K, og jeg må indrømme at jeg faldt pladask for den da stylisten hev den frem til mig. Desværre er Filippa K et meget dyrt brand, og en kjole/vest i læder er ikke just i den prisvenlige klasse, derfor har jeg fundet noget lignende til jer her, så man stadig kan få det sofistikerede og fashionable look.
Kjolevesten er fra ASOS og den kan købes LIGE HER
Jeg skal i hvertfald have bestilt den hjem prompte, inden den bliver udsolgt!

Idag skal jeg til pressedag hos et PR-bureau jeg aldrig har besøgt før, men jeg glæder mig som en gal, for deres brands er to-die-for! Hvad siger I til at jeg laver et lille blogindlæg derfra?
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Camilla Julie 27. april 201515:11

    Du ser simpelthen så smuk og yndig ud på det billede fra Sverige 😀
    Og jeg er mindst ligeså hooked på, ja både Fillipa K vesten, som Asos vesten 😉

    http://camillajulie.dk

  • Pernille 27. april 201518:02

    Jeg er så glad for du tog afsted selvom om du var lidt usikker. Det lyder mega spændende alt det du har gang i og vil utrolig gerne have flere indlæg for din tur.

Leave a Comment