Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Fringes from Nelly

fringes fringes1 fringes2 fringes3 fringes4Jakke KØBES HER

Så er det tid til et par outfitbilleder. De sidste par dage har allesammen stået på indlæg med produktanbefalinger og Sverige-relaterede indlæg, og det er jo også spændende – men nu er det blevet tid til noget af det jeg synes er allersjovest at vise på bloggen, nemlig outfitbilleder!
Overstående outfit havde jeg på for lidt over en uge siden, da jeg var ude og gå en tur med min søde bloggerfriend Sofie. Vi bor meget tæt på hinanden (og vores arbejdsplads ligger nærmest også lige ved siden af hinanden) så vi har de bedste forudsætninger for at skyde en hulens masse outfitbilleder.
På billederne ovenover er jeg iført min elskede Nelly jakke, som jeg valgte da jeg deltog til Nelly event (indlæg fra eventet HER). Jeg faldt pladask for jakken, pågrund af dens lækre frynser, som er en trend jeg synes er rigtig fed!
Idag har jeg en stille og rolig dag, jeg skal nemlig bare på arbejde, og derefter en “hyggelig” tur til tandlæge – jeg hader virkelig at være til tandlæge, så det skal bare overståes!
Hvad synes I om overstående outfit?
xx Whitta

Billeder af Sofie Pareliusbloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Eline / My Kind of Fashion 29. april 201516:56

    Den er så smuk din jakke!! Kan godt forstå du faldt for den 🙂

Leave a Comment