Pictures from a sidewalk

outfit 110 outfit 098 outfit 045 outfit 028 outfit 031 outfit 060

Skjorte: ZARA // Bukser: ZARA (Similar here) // Solbriller: Kaibosh (Similar here) // Sko: Adidas // Halskæde: Glitter (Similar here) // Taske: Heartmade (Købes her)

Godmorgen girls! Her til morgen er jeg vågnet op i mit sommerhus, og det er virkelig skønt. I skrivende stund sidder jeg ved skrivebordet i sommerhuset med front imod vores store panorama-vinduer som går ud til vores store græsplæne. Kan I fornemme idyllen? Jeg har det simpelthen så godt, og jeg er helt vild med at komme ned i gear. Nu vil jeg lave mig en kop te og sætte mig til at skrive lidt på en fiktions-roman jeg arbejder på. 😉
Hvad synes I om overstående outfit? Jeg lavede sneak peek af outfittet igår, men nu kan I få det fulde indtryk af outfittet. Både bukser og skjorte er nye køb, som jeg gjorde mig et par dage efter åbningen af ZARA – den nye ZARA er fyldt med fund (så har jeg ikke sagt for meget.)
xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Julie Mænnchen 1. maj 201513:17

    Lækkert outfit og ja, det lyder godt nok idyllisk 🙂

  • Ida 1. maj 201516:52

    Så flot. Klassisk og boho på samme tid.

Leave a Comment