Elle Style awards 2015 // The Dress

indlæg 005 indlæg 011

Godmorgen girls! Er I klar til en ny uge?
Idag står den for mit vedkommende på en ganske ordinær arbejdsdag, efterfulgt at en (forhåbentligt) magisk aften, til Elle Style Awards! Det er første gang at jeg deltager til Elle Style Awards, og jeg glæder mig helt sindssygt. Jeg skal følges med Amanda til begivenheden, og jeg er sikker på at det bliver virkelig hyggeligt. Jeg har længe tænkt over hvad jeg skulle have på til aftenen, men igår da jeg var et smut i ZARA fandt jeg den perfekte kjole. Jeg ledte efter en kjole som ikke er alt for voldsom og over-pyntet (Minimalism is my thing), men som stadig er fashionabel og oppe i tiden. Derfor blev mit valg denne kjole som er lidt bohoo-inspireret. Bohoo er en stilart jeg er helt vild med, og så er det også en stilart som er ekstremt IN ligenu – så jeg synes den er perfekt til begivenheden.
Jeg vil sammensætte kjolen med et par stiletter, en fin clutch og en lidt bohoo-agtig frisure – muligvis en fletning?
Hvordan ville I sammensætte kjolen? Lad mig endelig høre jeres ideer.
xx Whitta

Psst, leder du efter den perfekte denimkjole?
Find din egen denimkjole LIGE HER bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 4

Leave a Comment