En bombet modeblogger

outfit 031outfit 008outfit 040outfit 026outfit 050

Trøje: Nørgaard på strøget // Bukser: Dr. Denim (Similar here) // Sko: Gardenia (Købes her) // Armbånd: Carré // Halskæde: Maanesten (Købes her) // Solbriller: Karen Simonsen

Det var så den Elle Style Awards! Hold da op, hvor var det en fed oplevelse, og jeg håber meget på at kunne komme med igen næste år! Jeg kan imidlertid godt mærke at det ikke er en oplevelse som jeg skal have flere gange på en måned, for jeg er virkelig smadret idag, og det er ikke med min gode vilje at jeg idag er stået op til dagens mange planer (arbejde og event). Jeg glæder mig meget til at dele en masse billeder fra Elle Style Awards, og naturligvis skrive meget mere om aftenen, men det bliver ikke nu, for nu skal der arbejdes. 😉

Overstående outfit var jeg iført i Søndags, da jeg var ude og lede efter kjole til Elle Style Awards. Outfittet er lige som jeg kan lide det – behageligt og classy, med en kombi af feminisme via. stiletterne, og det sporty, via. striberne i trøjen. Trøjen er fra Nørgaard på Strøget, og i den forbindelse vil jeg lige tippe om disse. Nørgaards klassiske Nørgaard-trøjer er nemlig et af de mest behagelige stykker tøj man kan finde. Pt. går jeg med tanker om at købe fire-fem af disse slags trøjer, og så bare skifte imellem dem og ikke iføre mig andet, haha! Muligvis ikke det mest inspirerende for jer at se på, så den tanke forbliver nok bare en tanke, men det ville nu være cool.
Hvad synes I om overstående outfit?
Jeg håber at I får en rigtig god dag!
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 7

 • Ziff Qvash 5. maj 201511:12

  Oufitet klæder dig virkelig godt! <3

  Kys,
  http://www.vonsnef.com/

 • Lotte 5. maj 201513:42

  Jeg er vild med det outfit og de billeder er virkelig gode af dig! <3

  Jeg kan faktisk godt lide tanken om det med at købe en 4-5 stk. af de trøjer og gøre dem lidt til en slags hverdags uniform. I længden ville det nok blive en kende kedeligt kun med outfits med de trøjer. 😀 Men de passer jo godt ind i en god basis garderobe, og looket, som du viser i det her indlæg, er jeg ret pjattet med. Hele stylingen med bluse, jeans, simple smykker og stiletterne spiller bare! 🙂 <3

 • Lisbeth 5. maj 201523:16

  Virkelig bare et gennemført lækkert outfit. Det klæder dig så godt! Især jeansne er helt perfekte. Det er et mirakel, med jeans som sidder så godt!

  // http://www.moonlitmadness.dk

 • Katrine 12. maj 20159:26

  Hej Alberte, hvor ser du fin ud 🙂
  Nu ved jeg ikke hvad str du bruger i sko (men hvis du bruger 37/38/39) og vil sælge de sko – så sig gerne til 🙂
  Helt i orden selvfølgelig hvis du ikke vil sælge!

  Hilsen Katrine

Leave a Comment