Forkæl din mor på Mors dag! // Konkurrence

I dag vil jeg gerne skrive lidt om en af de personer som betyder allermest for mig – nemlig min mor!
Min kære mor drager i morgen på hospitalet, fordi at hun skal have en rimelig omfattende operation. Dette betyder at hun skal ligge på hospitalet i en uge, og når hun vender hjem igen, skal hun ligge i sengen i en måned. Det med at skulle undvære min mor i en uge er hårdere end jeg lige havde regnet med, og jeg er faktisk virkelig nervøs. Det lyder så klichéfyldt når man siger ’min mor er min bedsteven’ men det er hun virkelig. Da jeg som 12-årig udviklede slem angst voksede mit forhold til min mor sig med flere højder, og i dag har vi et utrolig tæt forhold, og jeg føler virkelig at jeg kan sige alt i hele verden til hende.  Da min angst blev så slem at jeg ikke kunne komme i skole valgte min mor at gå på deltid på sit arbejde, og derfor tilbragte vi utrolig meget tid sammen (På godt og ondt.) Jeg husker hvordan min mor tvang mig til at komme udenfor husets fire vægge, og hvordan vi virkelig tog nogle afsindsigt voldsomme kampe, for hun ville ikke accepterer at jeg ikke kom udenfor vores hjem. Det endte altid med at hun fik mig udenfor selvom jeg var bange. Og hun gik altid ved siden af mig på vores små gåture og kom med beroligende ord, og det er jeg evigt taknemmelig for i dag, for det var jo grunden til at jeg en dag fik mod på at tage udenfor døren alene på egen hånd, og på igen at udforske livet, som jo er fyldt med muligheder. Min mor har altid troet på mig, hun har altid forstået hvordan jeg havde det, og så har hun den mest fantastiske humor (som det sommetider kun er mig og hende som forstår). Min mor er virkelig en rollemodel og selvom hun til tider kan være lige lovlig skrap, så vil jeg være ovenud lykkelig hvis jeg en dag kan blive en ligeså god mor som hun er for mig.

Dette indlæg er naturligvis skrevet i forbindelse med mors dag, hvor jeg har været så heldig at få lov til at udlodde de fineste armbånd til to heldige vindere og deres mor. Vil det ikke bare være fantastisk at kunne give sin mor et armbånd fra smykkebrandet Troldekugler til en værdi af 75 Dollars?! 🙂
For at deltage skal I blot skrive en kommentar til dette indlæg om jeres mor? Hvad er det bedste ved jeres mor? Jeg glæder mig til at læse jeres kommentarer.
Lad os fejre vores mødre lidt ekstra i denne uge, det synes jeg de fortjener!
Vinderen bliver trukket på Fredag, så skynd jer at deltage.
xx Whitta

 

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Trollbeads! alberte whitta fashion blog

Comments: 54

 • Nanna 5. maj 201512:54

  Åh nej, held og lykke/god bedring til din mor!
  Min mor og jeg har gennem årene udviklet et forhold, der minder mere om veninder end mor/datter og jeg synes bare det er super fedt at glæde sig til at se sin mor og ringe til hende hvis der er gået mere end en uge siden man sidst har snakket sammen fordi ellers er det altså for mærkeligt.. Mange af mine veninder har ikke samme forhold til deres mor, så jeg er bare rigtig glad for, at jeg kan have et så tæt forhold til hende.

  http://www.bottledindenmark.com

 • Kristina Kolchedantseva 5. maj 201513:02

  Hej Alberte!

  Jeg er rigtig ked af at høre, at din mor skal opereres og at du skal undvære hende i så lang tid! Du må ønske hende held og lykke, og sende bedste hilsner fra mig!

  Og kan godt genkende dit forhold med din mor, for jeg havde det på sammen måde med min mor… Og selvom hun ikke er her længere, så vil hun altid være i mit hjerte og støtte mig 🙂 Og nu er det min søster, der erstatter min mor for mig, så skal hun også forkæles til mors dag 🙂

  Kærlige hilsner <3

 • Johanne Andersen 5. maj 201513:08

  Min mor fortjener virkelig en god mors dag! Hun knokler hårdt, for at hjælpe hele familien 🙂 – hun er altid sød og hjælpsom.

 • Lærke 5. maj 201513:26

  Hej søde Alberte.

  Jeg er ked af at høre det med din mor, og jeg ønsker hende alt held og lykke med operationen!

  Min mor har bare altid været der for mig, og hun er den jeg altid kan regne med. Jeg er aldrig flov over, at skulle sige noget til hende, og jeg ved jeg kan komme til hende med alt. Hun har i lang tid kæmpet med både mave- og hovedsmerter, og jeg ved det påvirker hende meget. Men hun er så pisse stærk! Hun er en kvinde der i den grad fortjener lidt forkælelse til mors dag!

 • Lotte 5. maj 201513:34

  Jeg håber, at din mors operation går godt og jeg sender dig og din familie masse varme tanker. Sygdom i familien er noget af det værste. :/ <3

  Det bliver en lidt lang kommentar det her, selvom det jo egentlig er simpelt. – Jeg elsker min mor og jeg vil ikke forstille mig verden uden hende, for det gør mig ked af det. Men kærlighed er en kompleks størrelse..

  Når jeg har hørt historier som din, hvor du beskriver din mor som din bedste ven, er jeg altid blevet en smule misundelig og ked af det, fordi jeg ikke er så tæt med min mor, men jeg er efterhånden ved at nå til en anerkendelse af, at det er okay. Jeg elsker hende jo, helt ubetinget! Jeg vil aldrig være foruden hende.
  Vi er virkelig forskellige mennesker af udseende og af personlighed, og jeg tror det er en barriere for os begge to. Vi bruger tit de samme ord, men vi mener noget forskelligt med dem, så vi taler tit forbi hinanden, og så bliver min tålmodig opbrugt, og hun bliver frustreret og defensiv. Men så er det godt, at jeg har far til at sætte tingene i perspektiv, for min mor er jo fuldkommen fantastisk.
  Min mor vil gøre hvad som helst for os, og det gør hun. Min bror kan stå op tre timer efter vi andre har spist morgenmad, sætte sig foran fjernsynet, og fem minutter efter har mor serveret ham morgenmad. Det irriterer mig grænseløst, at hun gør det, fordi hun, den sidste time inden han står op, har brokket sig over, at han ikke står op til morgenmad med os andre, og nu er der mere opvask, som hun skal tage sig af, men hun gør det alligevel, for det er den hun er. Hun er så omsorgsfuld, betænksom og gør alt for at please (ment på den bedste måde) os andre. Hun er den, der holder vores familie sammen, os fire, og alle de andre dele. Når jeg tænker tilbage på den udvikling familien har gennemgået de seneste år, mest på min fars side af familien, og så frem til i dag, så tænker jeg på min mor. Hun er en klippe. Hun er grunden til at familien stadig holder sammen i dag, selvom den er blevet mindre. Jeg bilder mig ind, at hun har opgivet meget for vores andres skyld og for at passe ind i min fars familie, men jeg tror ikke, at hun ville have gjort noget andeledes, hvis hun kunne. Jeg tror, at hun er glad og godt tilfreds med hvordan hendes virkelighed er endt ud. Hun er den mest betænksomme person, som jeg nogensinde har mødt. Man siger, at man tilsidesætter sig selv for andre, men det tror jeg ikke på i min mors tilfælde. Jeg tror, at hun gør det lige så meget for sin egen skyld. Jeg tror, at det kommer naturligt til hende, og det har jeg set siden jeg var helt lille, så derfor kommer det også naturligt for mig i dag.
  Så jeg vil arbejde på at være mere tålmodig, for som jeg skriver det her går det op for mig, at det der irriterer mig allermest ved min mor, det er noget af det som jeg sætter allermest pris på ved hende.
  Jeg glæder mig til at forkæle hende når hun kommer på besøg på søndag. 🙂

 • Mette Bak 5. maj 201514:23

  Hej Alberte.

  Jeg vil først lige sige, at jeg håber operationen vil gå godt, både for din, men selvfølgelig også din mors skyld. For vi ved alle, at ét af de punkter folk kan ramme os hårdest, og vi bliver ramt hårdets, er vores familie.

  Jeg vil utroligt gerne glæde min mor med denne gave, fordi vores forhold aldrig rigtigt har været helt optimalt, men på det sidste, har hun virkelig været der for mig. Jeg vil aldrig nogensinde være i stand til at betale min mor tilbage, for alt den livserfaring, og støtte som hun har foræret mig. Min mor og far blev skilt da jeg var 11, og jeg valgte at flytte hen til min far – noget der tog livet voldsomt af vores forhold, for selvfølgelig så hun det som om det var hendes skyld, men jeg var uviden, og tænkte aldrig rigtigt videre over hvordan hun havde det? For det gør vi aldrig rigtigt, vi spørger konstant hvordan vores veninder har det, men aldrig vores forældre. Vi er der ikke for dem, selvom vi forventer de er her for os. Så derfor kunne denne lille gave måske vise hende, at jeg tænker på hende, og bevise at jeg håber vi går bedre tider i møder, og at jeg virkelig holder af hende – for min mor, er den bedste mor for mig.

  Derudover skal min dejlige mor snart giftes, og det ville være fedt at kunne give hende denne, sammen med min tale, for nu er mit budget ikke så voldsomt stort. Måske et lille minde om talen, som husker hende om de ord jeg sagde, også selvom jeg glemmer at få dem sagt i dagligdagen.

  Min mor fortjener dette armbånd, fordi jeg elsker hende, og hun fortjener at nogle forkæler hende, for hun har virkelig arbejdet hårdt for mig, og mine søskende. <3

 • Amanda 5. maj 201514:25

  “Ens fødselsdag er den eneste dag i livet, hvor din mor smilede når du græd.”

  Det bedste ved min mor er lidt af et svært spørgsmål, hun er den vigtigste person i mit liv, hun er uselvisk, elsker ubetinget selv når man ikke fortjener det. Hun er min søster, bedste ven og mor/far i et og fortjener kun det bedste og ville ønske jeg kunne give hende alt hun kunne tænke sig. Min mor kan ikke engang købe noget til sig selv uden at føle skyldfølelse over at hun kunne havde brugt pengene på hendes børn. Jeg håber jeg er så heldig at kunne blive ligeså god en mor som hende.

 • Emilie Dahl 5. maj 201514:59

  Hvis jeg skal beskrive min mor med et ord – ville det være fighter. Hun har været igennem så meget, men hun er altid glad, sød og bare genereltrigtig støttende. Ville være skønt med noget til os begge 2. Håber, håber, håber. Stort knus

 • Caroline Stadsbjerg 5. maj 201515:04

  Jeg ved ikke om det bare er sådan mor/datter forhold udvikler sig, men jo ældre jeg bliver, jo mere og mere bliver vi venner. Ikke bare på den måde at hun jo er min mor – hun er den bedste ven jeg har mig. Jeg er flyttet hjemmefra i sommers, og det har været svært for os begge to, men det betyder at vi har de bedste, timelange telefonsamtaler, og at hjemturene virkeligt betyder noget. Man bliver bedre til at bruge tiden sammen, at være nærværende.
  Min mor betyder alt. Vi har meget fælles interesser, og det er skønt at have hinanden at tale med, om de ting andre ikke rigtigt forstår fascinationen af. Vi har, som de fleste børn og forældre, haft vores kampe, men sådan skal det være. Når de er overstået, betyder de ingenting længere. Vi græder og griner sammen – dog mest det sidste. Vi kan græde af grin, uden andre omkring os forstår det. Jeg fortæller min mor mange ting, som mine venner aldrig ville dele med deres mor, men min mor har altid været fantastisk til at lytte og give råd. Også selvom rådene kan være noget helt andet end det man gerne vil høre, så er det i sidste ende ofte mor der har ret. Hun er helt speciel, og jeg er så stolt af hende. Jeg ville elske at kunne forære hende så smukt et armbånd, hun fortjener virkeligt alt.

 • Louise Holm 5. maj 201515:07

  Held og lykke med din mor, jeg håner det kommer til at gå over alt forventning! <3
  Min mors og mit forhold minder meget om dit tilfælde. Jeg har selv det seneste år været præget af en spiseforstyrrelse, som har resulteret i at jeg måtte droppe ud af gymnasiet og gå herhjemme. Min mor har altid været hos mig og vi har haft mange gode snakke. Hun forstår mig som ingen anden i verden, og er, ligesom din mor, god til at sparke mig udenfor husets fire vægge, i bedste mening. Aldrig igennem mit sygdomsforløb har hun mistet troen på at det hele nok skulle blive bedre og jeg skal blive helt rask igen. Og der er vi heldigvis ved at være idag. 🙂

 • Caroline 5. maj 201515:24

  Min mor er det kærligste, sødeste og smukkeste menneske på denne jord. Jeg elsker hendes personlighed så umådeligt meget og ihhh hvor vil jeg håber jeg bliver som hende når jeg bliver ældre! Vi har dog også vores turer – det gør det ikke blot lettere at man er i teenage årene. Men har alle gode forhold ikke op og nedture? Hvor er jeg bare stolt af min mor.

 • Maria A 5. maj 201515:30

  Min mor er det aller bedste jeg har! Hun har været så meget igennem, og jeg er virkelig imponeret over, hvordan hun har klaret sig så godt. Min mor er der altid for mig, og jeg ved at ligegyldigt hvad, så støtter hun mig og om jeg så stod på den anden side af jorden, ville hun komme, hvis jeg havde brug for hende.
  Om få måneder flytter jeg hjemmefra, ca.150 km væk fra min mor, og selvom jeg glæder mig, så giver tanken om at skulle undvære hende tårer i øjnene, og jeg kan allerede se for mig, hvordan vi begge kommer til at stortude. Min mor er det aller bedste jeg har, hun sætter altid sig selv i anden række, og derfor fortjener hun at blive forkælet <3

 • Emilie 5. maj 201515:36

  Godt nok er det meget kliché-agtigt, men min mor ER også min bedste ven! Der findes ingen som hende. Min mor har haft det rigtig hårdt de seneste par år; Først blev hun fyret fra sit arbejde, hvor hun har været i 26 år, så får hun arbejde i Herning (Halvanden time fra hvor vi bor) samtidig med at hendes bror får kræft, så hun havde meget at se til. Min onkel dør så 3 måneder efter (nytårsaftensdag), samtidig med at hendes mor fik så stort et chok over sit tab af sin søn, at hun blev lidt småskør og glemsom. Hun er nu kommet tilbage til sin gamle arbejdsplads, bare i en ny afdeling og min bedstemor er også i bedring, men det har tæret rigtig hårdt på min mor, så det ville betyde alt i verden, hvis jeg kunne give hende denne gave, der kan symboliserer det, vi har sammen. For selvom hun selv knokler med rigtig mange ting, så har hun ALTID tid til sine fire børn, mand, resten af familien og sit arbejde.

 • Maria B J 5. maj 201515:52

  Endelig en perfekt giveaway for en som mig! Min mor fortjener helt klart en opmuntring på søndag! Min far og hende er for nyligt gået fra hinanden, og det er et stort skridt for hende, efter at have været sammen med den samme mand i 25 år. Hun er lige flyttet, og der er en anelse flyttekaos, og bl.a. en masse bøvl med at få netværksforbindelsen op og køre. Jeg ved at hun er stresset med bolig, arbejde, økonomi og en masse andet. En af hendes gode veninder har for nyligt sendt hende en mail om at hun ikke længere vil være venner med min mor, uden at forklare hvorfor, og det synes jeg virkelig er strengt. Jeg har ondt af min mor, fordi hun tumler med så meget, og samtidig giver hun sig selv tid til at tage med mig på café, og følge med i mit liv mindst én gang ugentligt. Jeg har stor respekt for hendes viljestyrke og kærlighed, og jeg vil rigtig gerne give hende noget for at vise hvad hun betyder for mig. Jeg tænker en halskæde med hendes forbogstav “m” og mit forbogstav som også er m. En mor-datter halskæde. Jeg elsker min mor :147:

  xoxo Maria

 • Maria Ørum 5. maj 201518:55

  Held og lykke med din mor..

  Har ikke så meget godt at skrive om min mor,har ikke set hende de sidste 7 år og savner hende ikke i mit liv.
  En meget lang historie,som jeg ikke vil belemre dig med.
  Men er så heldig at jeg til gengæld har verdens bedste svigermor,hun er der for mig på alle leder og kanter og vi har det bedste forhold man kan ønske sig.så derfor ville jeg forære hende armbåndet 🙂

 • helle 5. maj 201519:07

  jeg elsker min mor så hun skal forkæles 🙂

  og ønsker din mor det bedste …

 • Trine 5. maj 201519:49

  god bedring med din mor! – det er aldrig sjovt, når ens familie står overfor sygdom.

  Min mor har igennem de sidste år stået overfor flere udfordringer, som ikke har været sjove! Hun har været en klippe, som ikke har vist svaghed overfor hendes børn. Vi har dog kendt til udfordringerne, og fortjener virkelig lidt opmuntring i hendes hverdag! Så jeg håber på at kunne overraske hende med denne gevinst.

  Lad os hylde vores mødre noget mere!
  Trine

 • Ida 5. maj 201520:01

  Det bedste ved min mor er alt. Hun er den vigtigste persom i mit liv og kender mig bedre end hvad jeg selv gør

 • Mie K 5. maj 201520:13

  Håber din mor bliver frisk snart igen.

  Det bedste ved min mor er, at hun er min <3

 • Julie Andersen 5. maj 201520:21

  Jeg tror ikke jeg kan beskrive det bedste ved min mor, fordi min mor ER bare bedst. Jeg bor ikke sammen med min mor til daglig, men vi formår stadigvæk altid at holde vores aftaler, holde kontakt næsten dagligt og have et bånd, der er tættere end noget andet. Min mor er uden tvivl en af mine bedste veninder og nok en af de personer, som jeg ville have svært ved at være her uden. Jeg krydser fingre for at jeg kan forkæle hende lidt ekstra med denne konkurrence, det fortjener hun. 🙂

 • Emilie M.B 5. maj 201520:38

  Det bedste ved min mormor er, at hun er den bedste mor for mig, jeg overhovedet kunne ønske mig. Hun betyder så meget for mig. Hun støtter forstår mig med min angst, og lod mig bo permanent hos hende og min morfar, da jeg havde allermest brug for hende.

  – Og at hun så også er helt vild med planter ligesom jeg, er jo bare fantastisk. 🙂

 • Caroline Kamper 5. maj 201521:08

  Min mor, fylder mere end min hverdag, end jeg desværre giver hende credit for. Netop i dag, da jeg havde det største flip på hele min klasse, var hun der og lyttede. Vi er meget forskellige af person, men hun ved altid hvad hun skal sige og hvornår. Hun er en kvinde der knokler hver eneste dag, både på arbejde, i hjemmet og ved familien, der er spredt rundt omkring i landet og hun fortjener lidt forkælelse på mors dag 🙂

 • Miatilda Andersen 5. maj 201521:10

  Jeg bliver så glad når jeg læser om andres nære forhold til deres mor. Men jeg er presset når jeg skal skrive det bedste om min egen. Jeg tror bare at jeg vil sige at jeg prøver at være den mor for min søn, som jeg aldrig selv har haft. Så har jeg hverken sagt for meget eller for lidt. (Min mor har været død i mange år, og jeg har tilgivet hende).
  Deltager nu alligevel.. <3
  Miatilda A // aimlovelive@gmail.com

 • Tina H 5. maj 201521:23

  Det bedste ved min mor er, at hun altid bekymre sig om mig. At få en opringning fra min mor er simpelthen det bedste jeg ved! <3

 • Amanda // The A-Way! 5. maj 201522:26

  Min mor er fantastisk! Hun stiller altid op og støtter mig 100% – det ville være fantastisk at kunne give hende noget igen!
  God bedring og held og lykke med din mor!

 • Tanja J. 5. maj 201523:50

  Det bedste ved min mor er (blandt meget andet) at hun altid er villig til at se efter min lejlighed, tømme postkassen osv. osv. mens jeg er bortrejst. I år er jeg (desværre) bortrejst på selveste mors dag, men derfor skal hun selvfølgelig ikke snydes for en gave og en tak for, at hun altid er der for mig, til dette formål vil dette armbånd være helt perfekt 🙂

 • Rikke 6. maj 20157:11

  Min mor og jeg er et kapitel for sig selv. Hun er, sammen med min mormor, mit største forbillede og jeg håber, at jeg en dag kan være lige så stærk og stort et menneske som hun.
  Jeg har aldrig haft en far, og har generelt en lille bitte familie, der mest af alt består af min mor, min bror, min mormor, min onkel og jeg. Jeg elsker dem alle meget højt og der er ingen længde jeg ikke vil gå til, i et forsøg på at gøre dem glade.
  Min mor er en travlt dame, der fortjener at blive forkælet, på mors dag som alle andre dage. Hun har fuldtidsarbejde, derudover har hun eget firma, hvilket hun arbejder med på samtlige fridage og feriedage hun har, og sidst men ikke mindst er hun i gang med at færdiggøre sin pHd i rehabilitering, hvor hun laver forskning for at fremme livskvalitet for meget syge mennesker…. Hun er altså bare sej. Samtidig formår hun at være en god ven, veninde, storesøster, lillesøster, datter og ikke mindst mor/terapeut/stylist/shoppeven/cafehygger. Jeg elsker hende overalt på denne jord og det burde jeg vist sige til hende i dag.

 • Rikke Bisgård Sørensen 6. maj 20157:41

  Rigtig god bedring til din mor 🙂

  Jeg har ikke det nære nære forhold til min mor, som mange har, men det har jeg lært at leve med. Ikke at jeg ikke elsker min mor, men vi er bare to meget forskellige mennesker, og det kan hverken hun eller jeg gøre for. Derfor kan vi godt tale sammen, og hygge os i hinandens selskab 🙂

  Kh Rikke

 • Line Jakobsen 6. maj 20157:48

  Min mor er der altid for mig. Hun er en meget hjælpsom og gavmild dame. Jeg ville gerne kunne give hende en fin gave, da hun sjældent bruger penge på sig selv.. så hun fortjener at blive lidt forkælet

 • Anna Elling Buhl 6. maj 20158:45

  Min mor er den bedste for fordi hun tager sig tid til at lave alt mad hjemmelavet, hun står op tideligt og bager rugbrød f.eks. Hun har et fuldtids job og samtidig er hun i gang med at tage en Master på RUC, men det betyder ikke at der ikke er tid til min bror og jeg! Hun er bare så omsorgsfuld og jeg elsker hende så højt!
  Xxx

 • Louise 6. maj 20159:33

  Jeg har været verdens mest umuligste tøs i mine unge år – Jeg krummer tæer over, hvad jeg har budt min mor igennem tiderne.. Især når jeg tænker på, at hun foruden mig, har været igennem mere end nogen menneske burde gå igennem med sygdom og sorg efter at have mistet halvdelen af alt, hvad hun ejede – det ene af hendes to børn.
  Men hun er der altid for mig, dag og nat, verdens bedste støtte!
  Min mor er den sejeste! <3

 • Dorthe Bille 6. maj 20159:36

  Min mor er fantastisk – kort og godt. Hvis jeg har et problem, kan hun altid hjælpe med en løsning

 • Kamille 6. maj 201510:43

  Min mor var lige blevet 18 da hun fik mig. Jeg ved at jeg var et ønskebarn, og at jeg blev elsket 🙂 Det bliver jeg nu stadigvæk, men nu er hun ikke kun min mor, nu er hun også mine børns mormor.
  Vi har haft vores kampe, ikke så meget da jeg boede hjemme, men i tiden derefter. Jeg blev alovorligt psykisk syg, og min mor var der ikke. Jeg bleb gravid, fik min søn, blev gift, fik min datter… og min mor var der kun halvt. Mindre end halvt da jeg blev gift….
  Men, tiden læger sår, og nu er hun min mor som jeg elsker og ikke ville undvære i mit liv. Jeg oplever at vi kan tale sammen om ting der er sket, og at vi begge er tålmodige og indsigtsfulde på hinandens vegne.
  Min mor er den bedtse mormor i verden. Hun knuselsker mine børn, og de hende.

  Jeg havde ikke kun brug for min mor da jeg var et barn, men også nu, hvor jeg er en halvgammel 38 årig dame.
  Jeg har brugt flere dage på at tænke over hvad pokker jeg skulle give hende i morsdagsgave i år, og denne her gave, just nails it!!

  Jeg håber jeg er heldig! :147:

  • Kamille 6. maj 201510:44

   Og Alberte, god bedring til din mor når hun er kommet sig over operationen. Jeg håber alt går godt 🙂 Jeg kan læse at hun er helt fantastisk 🙂

  • Kamille 6. maj 201510:49

   Type Os are free…. Sry! :sweat

 • Emma Marie 6. maj 201512:47

  Jeg er ked af at høre det med din mor, alt held og lykke i jeres retning!

  Jeg har været lidt i samme situation som dig. Jeg udviklede en depression her for 3 år siden, og der gik min mor og jeg også op og ned af hinanden hele tiden, som du nævnte både på godt og ondt. Hun har virkelig bare sluppet alt i hænderne, og gjort alt for at få mig på rette vej igen. Så jeg vil virkelig gerne kunne give hende en fin og personlig gave til mors dag, men det kniber, når der ikke står så mange penge på kontoen lige pt. Så derfor håber jeg, jeg kunne have bare en lille chance for at vinde det her til min mor.

 • Mari 6. maj 201513:11

  Det bedste er at hun altid har taget sig så eminent godt af sine børn<3

 • Emma S 6. maj 201515:18

  Det bedste ved min mor.. Hmm, det ved jeg ikke – at hun er MIN mor! 🙂 Og ikke nogen andens. Hun har svaret på mange store og vigtige ting, og hun kan hjælpe mig.

 • Emma Hertzum 6. maj 201515:59

  Min mor er fantastisk på alle tænkelige måder. Hun snakker med mig, selvom jeg har haft verdens dårligste dag og slet ikke gider at tale med hende. Hun støtter i alt, hvad jeg gør også selvom hun godt kan være uenig en gang imellem, så er hun altid ved min side. Jeg ved slet ikke hvad jeg skulle gøre uden min kære mor, tror jeg ville miste halvdelen af mit hjerte.

 • Cecilie 6. maj 201521:06

  Håber det bedste for din mor!

  Min mor og jeg har et utrolig tæt bånd, hvilket til dels hænger sammen med, at min far arbejdede meget i udlandet, da jeg var yngre. Hun er der altid, og hun vil gøre alt for mig, og derfor fortjener hun også lidt forkælelse på mors dag!

 • Maiken 6. maj 201522:54

  Hej Alberte,
  Jeg er rigtig ked af at høre det med din mor og jeg håber at hun meget snart får det bedre.

  Grunden til at jeg syntes at min mor fortjener en fantastisk mors dag er fordi at jeg for 4 måneder siden blev diagnosticeret med en alvorlig depression. Min mor har næsten sat alt til side for at hjælpe mig og støtte mig. Først valgte hun at blive deltid sygemeldt, men nu er hun på pasningsorlov Selv da jeg blev indlagt kom hun hver dag og besøgte mig -også selvom hun ikke kunne bruge min families eneste bil. Jeg elsker hende meget højt, og vi minder meget om hinanden hvilket jeg er stolt af at skrive fordi hun er sådan en fantastisk, rolig og mild person der virkelig prøve at se det bedste i alle. Hun har også haft det svært i nogle perioder, men tingene er blevet meget bedre og jeg er så stolt af at hun er komme hel igennem det. Jeg skylder hende utroligt meget, og det er derfor jeg syntes at hun fortjener en god mors dag.

 • kjerstine larsen 7. maj 201510:40

  min mor… kan simpelthen ikke beskrives med ord.
  Hun er fantastisk. Hun er stærk, gavmild, kærlig, betænksom, sjov og tænker altid på andre. Hun kæmper selv med dårligt syn og hendes mand har meget dårligt helbred. Men det stopper hende ikke i at hjælpe andre.
  Hun fortjener det bedste af det bedste og ville være ovenud lykkelig for at kunne give hende denne gave <3

 • Camilla Nyegaard 7. maj 201511:43

  Det bedste ved min mor er, at hun er så ubetinget i hendes kærlighed til os børn og specielt også hendes børnebørn.

 • Daniella Lind 7. maj 201513:38

  Er ked af at høre at din mor skal opereres. Gode tanker til jer <3

  Det bedste ved min mor, må være at vi gennem årene har udviklet et mere ''veninde forhold'' og det er rigtig skønt. Derudover er hun en rigtig god mormor for min datter Emma og dét beundrer jeg hende for.

 • Trine 7. maj 201516:00

  Hej Alberte
  Min mor betyder rigtig meget for mig og har altid været der for mig når jeg havde det svært. Jeg kan specielt huske dengang jeg var spiseforstyret og måtte have min mor til at veje min mad. Hun hjalp mig rigtig meget og støttede mig igennem det så jeg ville elske at kunne give hende et armbånd for at vise hvor taknemlig jeg er for at hun støtter mig i alt. knus fra Trine :lion:

  • Trine 7. maj 201516:01

   Ups forkert smiley

 • pia sroka 7. maj 201516:07

  Min mor har altid været der for mig og mine 3 søskende,hun fortjener en fin mors dags gave,hun bor desværre på plejehjem nu,efter en blodprop i hjernen,og har fået afasi,så hun sidder i kørestol,og kan kun sige enkelte ord,men jeg er helt sikker på hun ville blive meget glad. <3

 • Theresia 7. maj 201519:45

  Min mor er den person det betyder mest for mig, det har været et lidt hårdt år for os begge. For min mor skulle igennem nogle operationer. Så det har været et langt og hård år for os begge så jeg syndes virklig at hun fortjener en god gave på mors dag.

 • Bettina Jensen 7. maj 201520:16

  Pøj pøj og god bedring til din mor 🙁

  Min mor fortjener om nogen, at blive forkælet! Jeg har af personlige grunde ikke haft mulighed for RIGTIG at forkæle hende i flere år. Hun gør alt for alle andre end sig selv og springer til med det samme. Hun sætter sig selv og sine egne behov til side, for at sørge for alle andre har det godt.
  Min mor er ganske enkelt helt fantastisk!

 • mariannelykke 7. maj 201520:39

  min mor er så fantastisk altid overskud til at hjælpe, snakke, grine eller gode råd.

 • Michelle Jensen 7. maj 201521:14

  Min mor er der altid når man har brug for det, så det ville være så dejligt at kunne overraske hende med troldekugler 🙂

 • Ditte Marie christoffersen 8. maj 201510:18

  Håber din mor er hurtigt på benene igen. Jeg mistede kontakten til min mor da jeg var 7, i dag mere end 20 år senere er hun tilbage i mit liv… Fantastisk

 • Anne-Marie 8. maj 201520:06

  Min mors kærlighed til vores børn, synes jeg er fantastisk. Den der fuldstændig uforbeholdne kærlighed og lyst til at nyde og glæde dem.

 • Lis Vinter 10. maj 201516:46

  jeg har ikke min mor længere, men jeg kender en anden mor som er en super dejlig mor og som fortjener lidt påskønnelse 😉

Leave a Comment