Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Pynt dine sommerben // Anklets

anklet collage1// Købes her 2// Købes her 3// Købes her 4// Købes her 5// Købes her 

Hej girls! Igår var jeg inde på Accessories-kategorien på ASOS, og der faldt jeg over de fineste ankelkæder, som ASOS lige har fået hjem. Jeg har faktisk længe gået og drømt om at pryde mine brune sommerben (til sommer vel og mærke, ligenu er de ikke just brune) med sådan et par ankelkæder, og nu er spørgsmålet bare hvilken en jeg skal vælge?
Hvilken af de fem overstående ankelkæder ville I vælge? Ligenu hælder jeg mest til den første – altså den guld ankelkæde med lyseblå sten.
Jeg vil gerne høre om I kunne forestille jer at ifører jer sådan en ankelkæde. Det er jo lidt en gammel trend fra slut firserne, og nogle vil måske mene at de høre en fjern fortid til, men jeg synes nu de er vildt fine og de ville være fantastiske på stranden eller med nogle fine sommersandaler.
xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

 • Anna 6. maj 201512:26

  Jeg kunne helt klart godt tænke mig en ankelkæde til sommer; som du selv skriver, kunne det være utroligt fint til lave sneaks/sandaler, når man er fin og brun.
  Jeg hælder også til den første til dig. Lyst hår og blå er en god kombi 🙂

 • Oline 6. maj 201513:23

  så fint!
  Især de to øverste billeder

  https://zircles.com/olineama

Leave a Comment