Forkæl din mor på mors dag // Vinderne!

mor og mig

Hej piger! Jeg har nu fundet to heldige piger, som i den grad fortjener et armbånd til dem, og deres mødre. 52 af jer dejlige læsere har deltaget, og jeg blev meget rørt over jeres kommentarer om hvorfor I gerne vil forkæle jeres mor på mors dag. Jeg har også fundet ud af hvor forskellige forhold vi har til vores mødre. Vores mødre kan forskellige ting, og derfor er vores forhold til dem også vidt forskellige.

Jeg har valgt to vindere, som hver især har været meget ærlige i deres svar og beskrivelse af deres forhold til deres mødre, og hvor armbåndene man vinder måske kan befordre en god udvikling i forholdet, og ikke kun bekræfte et allerede godt forhold.

Den første vinder er Lotte. 
Lotte har skrevet en meget fin kommentar om sit forhold til sin mor, og jeg har her et lille udsnit fra kommentaren:” – Jeg elsker min mor og jeg vil ikke forstille mig verden uden hende, for det gør mig ked af det. Men kærlighed er en kompleks størrelse..

Når jeg har hørt historier som din, hvor du beskriver din mor som din bedste ven, er jeg altid blevet en smule misundelig og ked af det, fordi jeg ikke er så tæt med min mor, men jeg er efterhånden ved at nå til en anerkendelse af, at det er okay. Jeg elsker hende jo, helt ubetinget! Jeg vil aldrig være foruden hende.”
Den næste vinder jeg har fundet er Mette Bak.
Mette Bak har også skrevet en rigtig fin kommentar om hendes forhold til sin mor, og I kan læse et lille udsnit af kommentaren her:” Jeg vil utroligt gerne glæde min mor med denne gave, fordi vores forhold aldrig rigtigt har været helt optimalt, men på det sidste, har hun virkelig været der for mig. Jeg vil aldrig nogensinde være i stand til at betale min mor tilbage, for alt den livserfaring, og støtte som hun har foræret mig.

Tillykke Lotte og Mette Bak! 🙂 I bliver kontaktet snarest, så I kan få jeres præmie til jer, og jeres mødre!

Til jer andre som deltog, tusind tak for jeres fine kommentarer, og tak fordi at I ville dele en tekst om jer, og jeres mødre! Jeg er meget beæret over hvor mange af jer som turde åbne op overfor mig, og jeg har siddet og læst alle kommentarer til fulde!

xx Whitta

Sponsoreret indlægalberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment