Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Frynser, oliventræ og loafers

til indlæg 011 til indlæg 013

Jeg var forleden i humør til at lege lidt med æstetik, og pynte lidt rundt på mit værelse, for at lave det perfekte billede. Mit oliventræ står naturligvis ikke foran min skabslåge normalt, men på disse billeder synes jeg nu det ser ret fedt ud.
Pågældende dag, da jeg legede lidt rundt med æstetikken, var jeg også i humør til at lege lidt med mit tøj, og forsøge at sammensætte forskellige bluser med forskellige sko.
På overstående billede kan I se min lækre frynsetop fra IRO, sammensat med mine loafers fra Gardenia.

Jeg indviede jer for et par dage siden i at min mor skulle opereres – I kan læse indlægget om det LIGE HER – Og derfor tænkte jeg at jeg lige ville give jer en update på hvordan det går nu, efter operationen, for I har været så søde til at skrive held og lykke-beskeder. Min mor har overstået operationen, og operationen gik meget godt. Hun kom hjem fra hospitalet i forgårs, og det er fantastisk at have hende hjemme. Hun har det ikke så godt, og har selvfølgelig ondt, men det er jo desværre også hvad man kan forvente efter sådan en operation.
Tak fordi at I har været så super støttende igennem min mors operation, I er virkelig søde. xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 6

 • Nanna 10. maj 201517:09

  Øjjjj hvor er den frynse top flot, den måtte godt hænge hjemme ved mig 🙂

 • Emilie 10. maj 201518:32

  Rigtig god bedring til din mor :). Hvad er hun opereret for, hvis jeg må spørge?

 • Mille 10. maj 201521:11

  Hej Alberte, dit hår er super flot!
  Er det muligt du kan lave et indlæg hvor du fortæller hvad gøre ved det? Hvis du gør noget?

Leave a Comment