Elle Style Awards // The look

billeder 082 billeder 221 billeder 081 billeder 209 billeder 140 billeder 201 billeder 230

Kjole: Zara (Købes her) // Sko: Aldo (Købes her) // Clutch: Becksøndergaard (Similar here) // Smykker: Glitter, Pico og Maanesten

Idag vil jeg gerne vise jer det outfit jeg var iført til Elle Style Awards. Jeg var gået lidt bohoo i stilen, og havde iført mig min nye denimkjole, med en masse beige accessories. Looket er meget 70’er-agttigt, og det kan jeg faktisk rigtig godt lide. Jeg synes personligt at 70’erne var et årti med rigtig mange fede trends som sagtens kan klare et kærligt gensyn (efter min mening) hvis man moderniserer det lidt, hihi.
Hvad synes I om outfittet?

Jeg kan iøvrigt fortælle at min computer lever på sidste vers nu, og for at være ærlig så er det faktisk dybt fustretrende at blogge, for det tager evigheder at indsætte billeder osv. Jeg må virkelig have købt mig en ny computer! Har I et tip til en god computer, som ikke er for stor, og som er nem at bruge, og har massere af plads? I må endelig skrive en kommentar, for jeg må indse at denne computer (som jeg fik i konfirmationsgave for fem år siden) ikke kan mere.
xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 21

 • Amanda // The A-Way! 11. maj 201511:33

  Virkelig lækkert sæt!! Er helt vilde med skoene 🙂
  Kh Amanda
  http://www.theawayblog.wordpress.com

 • Carla 11. maj 201511:34

  Jeg er så vild med stil og din tilgang til mode-og blogger verdenen. Du er til stor inspiration for mig!

 • Lotte 11. maj 201512:57

  Wow, hvor ser du godt ud på de billeder! Jeg er vild med det outfit! <3

 • Camilla Julie 11. maj 201513:59

  Hvor ser du bare fin ud <3
  Dejligt outfit!

  http://camillajulie.dk/

 • Kristina Kolchedantseva 11. maj 201515:35

  En Macbook Air 13″ kan virkelig anbefales! 🙂 både let at have med rundt, super hurtig og holder batteriet lang tid. Men det er nok bedst med 256 GB ellers bliver man nødt til at have en ekstra harddisk til at opbevare billeder/videoer, da de fylder ret meget 🙂 Jeg købte min lige inden påsken, og det er seriøst mit livs bedste køb indtil videre!

  Rigtig pæn kjole btw! 🙂

 • Anna 11. maj 201515:38

  På trods af, at jeg synes udskæringen er lige dyb nok, ser du helt vild godt ud i den kjole! Især på første og andet billede. <3

 • Julie Andersen 11. maj 201517:38

  Hej, hvor ser du fin ud! Jeg synes det er så fedt, at du vover dig ud i sådanne outfits, for det er bare så stilbevidst og gennemført 🙂
  Ved ikke om du er typen, der sværger til Macbooks, men jeg har en ASUS som jeg er smadder glad for og har haft i snart 2 år. Der er endnu ikke nogen væsentlige problemer og den bliver alligevel brugt flere timer dagligt pga. gymnasiet 🙂

 • Jacqueline 11. maj 201517:53

  Du er smuk og naturlig, A!
  Lækre frynsedetaljer på skoene.
  -J <3

 • Oh, you look fab!

 • Christina Elisabeth 11. maj 201521:44

  Ej hvor ser du bare fin ud! Jeg elsker boho-stilen især til dit fine lyse hår!

  kh http://christinaelisabeth.dk

 • Bette Bjerregaard 12. maj 201522:45

  Er helt vild med din kjole ! Du ser så flot ud i den 🙂

Leave a Comment