Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Saved on Asos // 5 favorites

asos wishlist collage1) Købes her // 2) Købes her // 3) Købes her // 4) Købes her // 5) Købes her

Så er vi kommet ind i en ny uge, og det betyder at jeg gerne vil dele de items som jeg igennem ugen har gemt til min wishlist på ASOS.
Jeg er vild med alle items på overstående billede, og især halskæden fra River Island MÅ jeg simpelthen have bestilt hjem med det samme! Den sorte buksedragt er også en af mine favoritter, og jeg skal helt sikkert have bestilt den hjem prompte, for jeg kan allerede se at der ikke er mange af dem tilbage. Jeg tænker at jeg kan gå rundt i den buksedragt hele sommeren, med et par sneaks, en knold og et par solbriller.
Hvad synes I om overstående items?
Er der noget af det som I kunne finde på at købe?
xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Pernille 12. maj 201513:46

    Jeg elsker virkelig den grønne buksedragt eller er det en kjole?? Bliver itvivl nu men jeg er helt vild med den, og så må jeg indrømme at halskeden er virkelig flot, men jeg er også selv kæmpe fan af mærket River Island samt mærket Loveclothing. (Det kunne være fedt hvis du gad at tjekke deres side ud måske er der noget der falder i din smag)

  • Nanna Samsøe 12. maj 201519:52

    Elsker den grønne buksedragt, super flot! Men når jeg trykker på linket kommer jeg direkte til min egen “saved list” på Asos? 🙂 Har du et andet link eller kan fortælle mig hvad modellen hedder? 😀

Leave a Comment