Old news, but news

aldo 052 aldo 056 aldo 085 aldo 077Bukser: ZARA (Similar here) // Top: H&M (Similar here) // Gym Bag: ZARA // Halskæder: Maanesten, Pico og Glitter

Inden disse outfitbilleder bliver totalt old news, må jeg hellere til at poste dem. Pt. har jeg så mange blogindlæg jeg gerne vil dele med jer, og det er virkelig et luksus-problem at have alt for meget indhold, hihi. Samtidig vil jeg heller ikke poste flere indlæg om dagen på bloggen, for jeg ved at det har stresset mig før at have disse “krav” til migselv og bloggen, så derfor fortsætter jeg med kun at poste ét indlæg dagligt, og tilgengæld have en masse spændende indlæg i ‘kladder’ som jeg spændt kan vise jer.
Disse outfitbilleder er imidlertid blevet lidt “glemt” i min samling af kladder, og det er bestemt ikke meningen at et outfitbillede først skal vises to uger efter de er taget, men sådan bliver det idag. 😉
Hvad synes I om outfittet?

Nyder I at have en helligdag? Jeg synes det er ret lækkert at have en dag fri, så man kan få gjort alle de ting som man normalt glemmer eller udskyder, fordi man er så træt.
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Eline / My Kind of Fashion 14. maj 201515:36

    Virkelig fedt outfit! Er hel skudt i de bukser 🙂

Leave a Comment