Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Elle Style Awards trough Instax

instax 007 instax 012 instax 020 instax 008Godmorgen girls! Jeg har glædet mig til den her dag de sidste… to dage!
For to dage siden besluttede jeg nemlig (sammen med min smukke veninde Amanda) at vi ville tage en spontan getaway til mit sommerhus fra Fredag til Søndag. Jeg går i øjeblikket rundt med et humør der er vildt svingende. Noglegange har jeg det rigtig godt, men andre gange kan jeg gå rundt og være helt nede i kulkælderen. Det har været nogle hårde uger, efter min mor er gået igennem en process med operation, undersøgelser osv. og det kan jeg mærke på mit humør.
Derfor kom Amanda med den geniale idé at vi kunne tage en getaway til mit sommerhus, og bare komme lidt væk fra det hele, og nyde hinandens selskab.
Derfor køre vi idag (efter arbejde vel og mærket) afsted til sommerhuset tæt på Nykøbing Sjælland.
Hvad skal I i weekenden?

Hvad synes I om billederne ovenover? De er taget med mit instax-kamera fra Fujifilm, og alle billederne er taget lige inden Elle Style Awards.
Fik I forresten set mit outfit til Elle Style Awards? Hvis ikke, så kan I se det LIGE HER
xx Whittabloglovin follow1

 alberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • Danika Maia 15. maj 201513:15

  Looks like so much fun!

  Danika Maia
  http://www.danikamaia.com
  BLOGLOVIN’

 • aksesoris kalung trend 2013 15. maj 201516:12

  Hello, after reading this amazing paragraph i am as well cheerful to share my experience here with mates.

 • Julie Degn 15. maj 201517:15

  Synes stadig, det er sjovt, at du har sommerhus her! Håber, I hygger! Vi må ses snart <3

Leave a Comment