Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

This seasons summer sandals // ALDO

billeder 021billeder 030billeder 024

Idag vil jeg gerne vise jer mine nye sommersandaler fra ALDO. Jeg har vist jer dem før, i mit outfit fra Elle Style Awards, men jeg synes at de fortjener et indlæg i sig selv. Hvad synes I om dem?
Jeg har ledt land og rige rundt på internettet for at finde link til hvor man kan købe dem, men det har endnu ikke været muligt. Vil I gerne have link? Hvis der er stemning for det, så vil jeg forsøge at komme  kontakt med de søde mennesker fra ALDO, hihi.

Vi er lige hjemvendt fra sommerhuset, turen blev nemlig lidt kortere end forventet, da jeg imorges vågnede op med hovedpine, kvalme og ondt i halsen.

anyways, det har utrolig dejligt at være i sommerhus og få noget frisk land-luft. Men det er også rart at ligge og være syg hjemme hos sig selv.
Hvad skal I lave idag?
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Katrine Winsløv 6. september 201512:31

    Hej Alberte,

    Nu ved jeg ikke hvad størrelse du bruger i sko – men kunne du mon være interesseret i at sælge dise sko fra Aldo? Såfremt str er rigtig! Mange hilsner fra Katrine 🙂

    Og ps, det er sådan en fin blog du har.

Leave a Comment