Wearing new IRO

facebook1facebook2facebook4facebook3facebook

Top: IRO // Bukser: Topshop (Similar here) // Sko: Adidas (Købes her) // Solbriller: Kaibosh (Similar here) // Armbånd: Pico // Halskæde: Pico // Ring: Marlene Birger

Godmorgen piger! Så er det blevet søndag, og jeg ligger i min seng og flader helt ud! Vi tog igår hjem fra sommerhuset hurtigere end planlagt, da jeg blev syg med ondt i halsen, hoved og kvalme, så jeg måtte hjem i min seng med nogle panodiler.
Idag vil jeg gerne dele nogle lidt “anderledes” outfitbilleder med jer! Jeg har nemlig teamet op med Fotograf Oliver Sichlau, som fra nu af, vil tage en del af mine outfitbilleder på bloggis. Hvad synes I om billederne?
På billederne flasher jeg min nye FANTASTISKE top fra IRO, som jeg simpelthen bare er så glad for. Jeg tror virkelig at jeg kommer til at bo i den top her til sommer.
Er I klar på gode outfitbilleder i fremtiden, af Oliver?
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 12

 • Camilla Julie 17. maj 201514:25

  Virkelig smukke billeder, søde 🙂
  Han er uden tvivl en super dygtig fotograf!

  http://camillajulie.dk

 • Lisbeth 17. maj 201516:06

  Sikke et fedt samarbejde. Man skal helt sikkert ikke undervurdere vigtigheden af en dygtig fotograf. Vildt flotte billeder (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

 • Anna 17. maj 201517:46

  Fantastiske billeder!!

 • Eline / My Kind of Fashion 17. maj 201520:09

  Wow sikke et outfit og sikke nogle billeder!!! <3

 • Pernille 17. maj 201520:45

  Virkelig flotte billeder, kan ikke vente til der kommer flere af den slags

 • Amalie 19. maj 201515:16

  Hej Alberte, jeg er fuldstændig forelsket i dine outfit billeder, hvor er de flotte! Glæder mig til at se flere af den slags
  Jeg er helt skudt i din smukke top – ved du hvor den er købt, eller tilfældigvis hvor jeg kan finde den (eller bare hvad modellen hedder haha)

Leave a Comment