Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

5 om mig // What you didn’t know

facebook5Så har vi ramt Tirsdag morgen, og idag vil jeg gerne dele nogle flere facts med jer! Jeg har efterhånden fået lavet mig en lang liste på min iphone med facts om migselv – så I kan godt regne med at ‘5 facts about me’ ikke er en forældet føljeton på bloggen – jeg har mange flere hvor de kommer fra! 😉
Jeg håber I får en fantastisk Tirsdag, og er kommet godt ind i den nye uge!

1) Jeg er royalist
Yup, jeg synes det er SÅ hyggeligt at have et kongehus! Kongehuset synes jeg bringer hygge i vores land, og det er dejligt at have en række repræsentanter, som repræsenterer os i udlandet. Jeg vil også gerne betale i skat, for at kongehuset kan bevares, for jeg synes det er så fantastisk en institution.

2) Har fobi for myrer
Yup, det har jeg! Jeg synes det er de ulækreste kryb ever! Jeg er ikke specielt bange for biller og kryb generelt, og jeg har sågar kysset en slange som jeg havde rundt om halsen engang – men jeg kan simpelthen ikke klare myrer!

3) Får fysiske smerter i kroppen af sørgelige film
Jeg er meget sensitiv, og min krop reagerer ekstra voldsomt hvis jeg oplever noget følelsesmæssigt. Det betyder også at når andre græder lidt til en sørgelig film, så kan jeg stortude hele aftenen, have ondt i maven, og sågar få ondt i mine led og muskler. I ville ikke have set mig da jeg så Hvidstensgruppen for et par uger siden. 😉

4) Jeg har utallige af lister og noter på min telefon
En ‘Bucket list’ en ‘Ideer til blogindlæg’ og en ‘facts om mig’ er et par af de utallige lister jeg har på min telefon.

5) Ser meget op til min morfar
Et af de mennesker jeg ser allermest op til i mit liv, er min morfar, som var modstandsmand under 2. Verdenskrig. Han kæmpede meget aktivt for at gøre Danmark trygt, og mange gange var han i livsfare. Det er den største heltegerning man overhovedet kan, og jeg kan ikke forestille mig hvor hårdt det må have været – jeg er SÅ stolt af at have sådan en morfar!

 

Kan I nikke genkendende til nogle af disse facts?
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Nicoline 19. maj 201516:43

  Vildt fedt indlæg, og kender både til 2,3 og 4. 🙂 Specielt 4, men tror det ligger til alle bloggere. :p

 • Maria 19. maj 201519:31

  hejsa er selv royalist

 • Clara 19. maj 201520:48

  Et lille hurtigt tip i forhold til din overskrift, det hedder stadig “didn’t know” selvom det er datid, “didn’t knew” er grammatisk ukorrekt i alle situationer. Det er ikke for at være led, men tænke at det var meget rart lige at få rettet 🙂

 • Ida 20. maj 20156:36

  Alberte 🙂 Dit punkt nr 5 kan jeg genkende så godt. Min bedstefar var også frihedskæmper og han vil også altid være mit største forbillede. Alle de historier som han har fortalt. Hold da op de var nogle modige mænd og så seje 🙂

 • Amanda 27. maj 201520:38

  Kan SÅ meget relatere til nummer 3, har det på præcis samme måde!

Leave a Comment