You can stay under my umbrellas

billeder 016billeder 004Nogle der sagde cute interiør?
I mit hjem har vi et kontor, og dette kontor synes jeg personligt er det “magiske spot” i vores hus. Kontoret er fyldt med mærkelige små finurligheder af ting, og det er lidt sjovt at undersøge værelset nærmere, for man kan finde nogle ret sjove ting derinde.
Som eksempel på værelsets finurlighed og kreative sjæl, så vil jeg idag gerne vise jer disse små paraplyer som vi har hængende fra loftet. Jeg er helt vild med de paraplyer – og hvor mange kan prale af at have et værelse i sit hjem med en paraply-uro?
Jeg er i hvertfald vild med bolig-indretning som har lidt humor, da indretning nemt kan blive lidt klinisk og upersonligt.
Hvad synes I om vores fine paraply-uro? Er det fjollet, eller sjovt?
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment