Lazy day, denim day

outfit 030outfit 034outfit 036outfit 023outfit 044Tanktop: HOPE (Similar here) // Skjorte: Fred Perry // Statement ring: Marlene Birger // Andre ringe: Unknown // Armbånd: Balenciaga // Bukser: Won Hundred (Similar here) // Sko: ALDO

Hej girls! Jeg ligger desværre pt. med feber og kvalme, så mit liv er bestemt ikke det mest spændende lignu. Det kom lidt som et chok for mig da jeg blev syg i weekenden, for faktisk har jeg i det sidste halve år haft et bedre helbred end noglesinde før. I denne uge har jeg derfor ikke udrettet så meget, udover at jeg har været en tur hos min psykolog. Jeg går til psykolog ca. to gange om måneden, for at snakke om løst og fast, og lige få vendt verdenssituationen. Grunden til at jeg går til psykolog er primært pga. mit lave selvværd, og min frygt for at fejle og at være “utilstrækkelig.”
Hvis nogle har psykolog-spørgsmål, så må I iøvrigt endelig skrive til mig, for jeg svare gerne på sådan nogle spørgsmål – jeg er ikke flov over at gå til psykolog, og det skal andre heller ikke være. 🙂

Hvad synes I forresten om overstående outfit? Det er lidt loose og boyish – lige som jeg godt kan lide det.
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 15

 • Camilla Julie 21. maj 201511:38

  Hvor ser du fin ud, søde 🙂
  Lækkert casual outfit !

  http://camillajulie.dk/

 • Sofie B 21. maj 201513:08

  Jeg synes det er så sejt at du taler så åbent om fx psykolog og din angst. Jeg har selv gået til psykolog og hver gang jeg fortalte folk det kiggede de mærkeligt på mig og spurgte hvad der var galt med mig, men sandheden er jo at man ikke behøver at “fejle” noget, der er så meget pres på os hele tiden som kam gøre at man skal til psykolog og det kan også være noget helt andet. Men lige meget hvad så fejler folk der har gået til psykolog ingenting.

 • Astrid - The Rebel Closet 21. maj 201516:16

  Dit outfit er mega cool og jeg elsker de smykker du har på! ♥
  Og det er sejt, at du er åbnet op omkring din psykologhjælp. Jeg har selv gået til psykoterapeut, men det er ikke rigtig noget, jeg har snakket højt om. Så jeg har den dybeste respekt for det du gør. Jeg har heldigvis aldrig mødt nogen negativ feedback, når jeg har sagt det til mine veninder, men det er stadig grænseoverskridende.
  Så, igen, jeg tager hatten af ♥

 • Emma 21. maj 201518:47

  Ej hvor dine sko dog lækre! :O

  http://byekk.blogspot.dk

 • J 21. maj 201519:38

  Jeg er bange for at fejle igen igen igen, når jeg skal til eksamen på tirsdag.. Jeg ved faktisk ikke helt hvad jeg skal gøre.. Har de seneste mange gange haft dårlig succes med eksamen…

 • Anna-Sophie Lund Johnsen 22. maj 201510:26

  Mega fedt outfit! Det ku virkelig ik sidde bedre på dig! 😀 Er helt fascineret af hvordan den skjorte sidder og falder på dig, det ser SÅ godt ud! Underspillet og drenget på den helt rigtige måde. Og så er jeg altså vild med dine sko og armbåndet.
  – Irriterende med sygdommen, det må du ha go bedring med, og super sej slutkommentar med psykolog, dejlig og sympatisk åbenhed, og godt budskab 🙂

  Mvh. Anna-Sophie

 • Leila 22. maj 201517:53

  Dit hår er virkeligt fint! 🙂

  http://www.leilakrak.blogspot.com

 • Astrid 24. maj 201514:12

  Hejsa, hvor er præcis dine bukser fra? 🙂

 • sille 25. maj 201517:27

  D 🙂 u er er smuk<3

Leave a Comment