Elnett tutorial video // What I was doing in Stockholm

elnett

Video, video, VIDEO! Jeg har glædet mig så meget til at dele denne video med jer. Denne video er nemlig resultatet af min tur til Stockholm med Loreal Paris.
I videoen kan I se hvordan man bla. kan style et flot bohemisk rock-look med hårspray fra Elnett.
Jeg er blevet rigtig glad for videoen, og jeg synes virkelig at håret jeg fik sat er skidelækkert! Hårstylisten Emir er også et af de sjoveste mennesker man kan finde på denne jord (ikke en underdrivelse) og jeg synes det skinner ret stærkt igennem på videoen at jeg morede mig og havde en fest, og det er jeg rigtig glad for at man kan se.
Hvad synes I om videoen?

Jeg har forresten fået flere forskellige pakker med lækre produkter fra L’oreal i denne måned – blandt andet en stor boks som indeholder 24 læbestifter, og en pakke med pastelfarvede Essie-neglelakker. Vil I have interesse i at se disse produkter på bloggen?
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Emma H 22. maj 201517:14

    Du er jo SÅ smuk<3

Leave a Comment