Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Lidt om en off-week og ensomhed hos unge

11121491_10205224399863885_1226561609_n

Shorts: ZARA (Similar here) // Skjorte: Day Birger et Mikkelsen (Similar here)

Jeg har haft lidt af en uge. En uge som har stået på sygdom og faktisk rimelig dårligt humør – derudover har jeg anskaffet mig en gigantisk allergisk reaktion som giver mig slemme røde render under øjnene. I øjeblikket er mit humør meget svingende, og det ligner altså ikke mig. Jeg vil nok i mange af mine bekendes øjne blive betragtet som den smilende pige der altid er glad. Jovist, jeg kommer til mine veninder med problemer i ny og næ, men når man er sammen med mig, så kan jeg bedst lide at virke som overskuds-mennesket som laver sjov og får folk til at smile og grine.
Men ligenu er tingene lidt hårdt, og jeg kan ikke helt sætte ord på hvorfor, mit humør er bare ikke så godt. Kender I det, når man er ked af det uden grund?

Jeg er imidlertid ikke den som har det værst. Så nogle af jer dokumentar tv-serien forleden som handler om ensomme unge? Jeg så den, og det gjorde simpelthen så ondt indeni. Ensomme unge er årsagen til at jeg gerne vil arbejde frivilligt som kontaktperson for unge som er kede af det. Der er så mange unge derude som ikke har nogle venner, og som lever livet isoleret, og hvor må det bare være smertefuldt. Vi har som mennesker brug for nogle at spejle os i, og vi har brug for anderkendelse og accept – og hvor finder man den, hvis man ikke har nogle venner?

Jeg håber at I får en rigtig god weekend!
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Anne Sofie 23. maj 201514:17

  Ej, hvor er du bare en inspirerende person. Jeg så selv programmet, og ja, det gjorde helt ondt indeni.
  Har også her på det sidste haft det sådan lidt øv, men det er godt altid at vide at det forsvinder og man bliver glad igen. Så det bestemt helt ok at have det sådan:)

 • Astrid - The Rebel Closet 23. maj 201515:29

  Det gør virkelig ondt indeni når jeg ser de programmer omkring ensomme unge. De ser så søde ud og virker som de rareste mennesker overhovedet, og derfor har jeg altid problemer med at forstå, at ingen vil være sammen med dem. Jeg har personligt aldrig haft særlig mange venner, men det har været mit eget valg. Men unge som ikke har valget? Dét gør ondt!
  Jeg kan godt forstå du vil arbejde frivilligt som kontaktperson for dem, og jeg har også selv gået med tankerne. 🙂

  Ang. det andet? Alle kender vidst de der off-dage. 😉 jeg kan sige, at jeg gør og der lukker jeg mig inde i min lejlighed og er god ved mig selv med chokolade, te, stearinlys og andet. <3
  Håber du får det bedre snart!

 • Julie Andersen 23. maj 201516:02

  Sender kærlige tanker i din retning! Du er ikke alene om perioderne, hvor man ikke helt kan sætte ord på sine følelser. Synes det er rigtig dejligt, at du deler den her slags på bloggen også, så man også kender til livet bag alt det flotte tøj (det var et kompliment 🙂 )
  God weekend!

 • Julie Mænnchen 24. maj 201510:23

  Der er bare ikke noget værre, end når humøret er nede, specielt når man ikke kender grunden dertil – har det helt på samme måde engang imellem. Men det vender heldigvis hurtigt igen 🙂

Leave a Comment