Spottet i Eurowoman

billeder 005Godmorgen piger! Da jeg åbnede mit Eurowoman forleden spottede jeg min dejlige turban fra Missoni. Jeg tænkte at jeg lige ville dele denne lille opdagelse med jer, da jeg faktisk blev rimelig overrasket. Jeg købte turbanen sidste år i August, og var ret glad for at jeg investerede i turbanen i stedet for det kendte Missoni-hårbånd, for jeg syntes hårbåndet var lidt for ‘set’ i gadebilledet. I bagklogskabens lys burde jeg nok have investeret i hårbåndet, for det har ikke været helt nemt at finde outfits til denne fine turban. MEN jeg er nu ret glad for at se den i mit nye Eurowoman, og det giver da lidt inspiration til at bruge den lidt mere igen. 😉
Hvad synes I om turbanen?
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • Anna 24. maj 201521:07

  Missonis ting er så flotte – men jeg synes godt nok også 500-600 kr for en turban/hårbånd er betalt

 • Tanja Ayesha 24. maj 201522:14

  uh den er fin – me mon man kan have alt håret under sådan en – hvis man ikke viser sit hår?

 • Eline / My Kind of Fashion 25. maj 20157:14

  Jeg synes den er så flot!!!

 • Amanda 25. maj 201510:14

  Hvor kan man købe både turbanet og hårbåndet? 🙂

Leave a Comment