Sunday walkin’

billeder 053billeder 020billeder 044billeder 056billeder 009Nederdel: American Vintage (Similar here) // Sko: Superga (Købes her) // Sweater: Ganni // Pung: Unknown // Solbriller: Kaibosh (Similar here)

Godmorgen girls! Idag drager jeg til sommerhus med min mor og far. Efter en meget hård uge har jeg besluttet mig for at tage i sommerhus med mine forældre. Jeg ser utrolig meget frem til at sove længe, vågne op og drikke morgente, læse magasiner, og måske endda være lidt kreativ og lave en collage som kan pynte i sommerhuset.
Hvad skal I lave idag?
I mit sommerhus er der desværre ikke internetforbindelse, men frygt ej! Jeg har forberedt flere spændende blogindlæg som vil komme op her på bloggen senere idag, og imorgen!
I må ha’ en rigtig god dag!
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment