Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Saved on asos // 25 May

asos collage1) Købes her // 2) Købes her // 3) Købes her // 4) Købes her // 5) Købes her // 6) Købes her

God formiddag ladies! Jeg går og driver den af i sommerhuset med min familie, så dette indlæg er altså forberedt. Jeg er ikke specielt glad for at forberede blogindlæg, for jeg vil gerne virke super nærværende i mine indlæg, men når det er sagt, så har jeg jo også sommetider brug for at holde fri fra bloggen. 😉

Idag vil jeg vise jer de items som jeg igennem sidste uge har gemt på min Asos-ønskeliste. Hvilken af disse ting kan I bedst lide? Jeg er altså ved at dø for at købe de fine hvide Birkenstock-sandaler. Udover sandalerne, drømmer jeg også om den fine lyseblå off-shoulder top.
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Malue Jasmine 25. maj 201513:37

    Jeg kan rigtig godt lide blusen på billede 2 🙂

    http://mooldash.dk

  • Aarhuspigen 25. maj 201521:52

    Uh off shoulder toppen er jo perfekt til foråret/sommeren! 🙂

Leave a Comment