Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Yellow flowers

billeder 063 billeder 027 billeder 021 billeder 070 billeder 080Kjole: GAP // Sko: Filippa K (Similar here) // Solbriller: Rayban (Købes her)

Hej skønne piger (og muligvis drenge.)
Så er det blevet Tirsdag, og vi er tilbage til normal hverdag. Turen i sommerhuset var virkelig tiltrængt, og det var skønt at få et lille break. Vejret var desværre ikke så godt igår, men Søndag da vi ankom til sommerhuset var der høj sol, og vi kunne ligge udenfor på teressen i shorts og bikinitop – og jeg fik da også en god kulør i kinderne, så jeg er en glad pige, som straks føler mig lidt mere klar til at vise skankerne frem i nederdel eller kjole. 😉
Hvis I vil følge mig nærmere i de weekender hvor jeg er i sommerhus, og måske ikke er helt så aktiv på bloggen, så kan I følge mig på instagram, hvor jeg hedder @Bertewhitta

Hvad synes I om overstående billeder? Jeg var igår iført min sommerkjole fra GAP igår, da billederne blev taget – og jeg synes kjolen passer helt perfekt til de gule blomster i baggrunden.
Rigtig god dag til jer derude!
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Malue Jasmine 26. maj 201511:48

  Det er så fint med alle de gule marker for tiden – det er så sommeragtigt <3

  Det er virkelig en sød kjole og den klæder dig super godt!

  Kram Malue
  http://mooldash.dk

 • Anna 26. maj 201521:45

  Wau, sikke nogle brune ben ;))

 • T 27. maj 20159:11

  Hvor er det nogle flotte billeder, med de gule blomster i baggrunden! Og kjolen klæder dig helt vildt godt! 🙂

 • Frederikke 29. juni 201519:48

  Elsker dit hår!!!

  XoXo
  Frikke
  http://frikkeslife.blogspot.dk/

Leave a Comment