Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

New in // Adax bag

billeder 033billeder 040Hej girls! Idag står dagen på arbejde, og derefter skal jeg til et møde hos et af mine favorit-brands, nemlig Munthe. Munthe er et spændende brand, og de skiller sig rigtig meget ud i deres design, hvilket gør at jeg virkelig elsker dem! Når man ser et stykke tøj fra Munthe, så ved man at det er fra Munthe, og det synes jeg er en kæmpe kvalitet for et tøjbrand.
Nå, men nu til noget helt andet!

Jeg vil idag gerne vise jer min nyeste taske fra Adax! Adax er et taskebrand som sætter kvalitet i højsædet. Deres tasker er super anvendelige til mange forskellige outfits, da farverne på taskerne ofte er rimelig sarte og nedtonede. Jeg er stor fan af Adax nordiske stil, som emmer af kvalitet!
Sammensat med min nye taske har jeg på overstående billeder min nye kjole fra Nørgaard på Strøget – I vil komme til at se mig være iført hele looket på bloggen meget snart!
I kan forresten købe tasken LIGE HER
xx Whitta
bloglovin follow1

 alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment