På visit hos Munthe, og gode nyheder!

munthe1 Kollektionssalg-flyer
Jeg har nogle rigtig gode nyheder til jer girls!
Imorgen og i overmorgen er der hos Munthe kollektionssalg! Det betyder at man kan komme op til Munthes showroom (adressen står i invitationen ovenover) og finde de lækreste sommer-pieces som er sat 70 % ned i pris.
Jeg var idag forbi Munthes showroom, fordi jeg var så heldig at få lov til at vælge et par items, inden kollektionssalget blev skudt igang. Jeg valgte bla. den jakke som jeg har på, på overstående billede – og den jakke kan man også købe til kollektionssalget imorgen!
Jeg vil snarest vise de items jeg valgte i nogle outfitbilleder, så I får et bedre indtryk af dem – det er virkelig de lækreste pieces, så I skal glæde jer! 🙂
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 6

  • Frederikke 27. maj 201520:44

    Skøn jakke! Den kan jeg godt forstå, du valgte! 😀

  • Caroline - Scent of Fashion 27. maj 201522:08

    Så fin jakke, smukke! Den klæder dig :-*

  • Julie Mænnchen 27. maj 201522:52

    Jakken er også bare så lækker og bare man var i nærheden af det lagersalg 🙂

Leave a Comment