Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Frontpage focus

billeder 025 billeder 034

Igår modtog jeg dette ‘Cover’ med posten, og lige da jeg så forsiden tænkte jeg:” Wow.. Det var godt nok et close-up der sagde spar to” og jeg var ærligtalt ikke så begejstret for det meget “ærlige” billede, men efterfølgende er jeg faktisk begyndt at kunne lide denne lidt specielle forside.
Jeg elsker at se forsiderne på de nye modemagasiner. Jeg synes det er fantastisk at modemagasiner kan blive ved med at fornye sig, og hver forside er som et lille stykke kunst. Derfor vil jeg til at lave ‘Frontpage focus’ her på bloggen, hvor jeg viser jer nogle af de flotte forsider fra de modemagasiner jeg modtager med posten – og så vil jeg supergerne høre jeres mening om forsiden også!
Så husk at skriv en kommentar! Det er så sjovt at høre jeres indput, og denne forside tror jeg godt kan dele vandene.
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Anna 28. maj 201519:39

  Jeg tænkte også lidt ‘what’ da jeg modtog bladet, men på den anden side er det egentlig meget fedt 😉

  Men wow, sidste måneds Cover-forside var satme flot!

 • Tasha 28. maj 201519:55

  Det irriterer mig ret meget at hendes septum-ring er bøjet ❤️

 • Emilie Berg 28. maj 201521:31

  Jeg elsker de der lidt retro-looking forsider, det gør altså et eller andet specielt!

  xxx
  Emilie Berg
  Blog: emiliecberg.blogspot.dk

 • Lotte 28. maj 201522:27

  Jeg deler begejstringen over forsiderne på modemagasinerne med dig. Af modemagasiner læser jeg trofast Elle og Cover hver måned, og der ryger ofte også et par andre med i svinget. Jeg er dog nået til det punkt, hvor jeg ikke længere kan forsvare at gemme dem alle, men jeg har altså stadig numre liggende tilbage fra 2009 (jep, det var der min betagelse begyndte), fordi jeg synes at forsiderne er så fine. 😀

 • Kirstine Bjerre 29. maj 20159:46

  Jeg er en meget stor fan af, at man går op i fortiden, at gøre mode til kunst

 • Nana 29. maj 201510:52

  Jeg synes, at forsiden er rigtig sej! Den viser en, mere eller mindre, naturlig pige og leder mine tanker hen på unge mennesker, som måske ikke har det super let. Fedt at det er blevet in, at ikke alt skal være retoucheret og for perfekt 🙂 Lige en tanke herfra.

  Hilsen Nana, http://www.sumodtageren.dk/

Leave a Comment