In my hood // Snaregade

billeder 005 billeder 022 billeder 017 billeder 077 billeder 068Bomberjakke: Filippa K // Top: ZARA // Sko: Adidas // Leggins: Wolford // Nederdel: ZARA (Similar here) // Halskæde: Maanesten (Købes her) // Solbriller: Kaibosh (Similar here)

Hej girls! Vi har ramt Torsdag – bedre kendt som lillefredag. Min dag står idag på arbejde, og derefter tænker jeg at jeg vil tage et smut forbi Birkenstock, da jeg har fået lov til at vælge et par sko fra deres brand. Jeg synes denne uge er gået utrolig hurtigt, og det skyldes nok også at jeg er gået ret tidligt i seng de sidste par dage. Men idag vil jeg ikke hvile på laurbærene, og jeg vil have mest muligt ud af dagen! Så når jeg har været på arbejde og ordnet mine erinder inde i byen, så vil jeg gå hjem og brainstorme på spændende blogideer i min nye notesbog fra Munthe.

Hvad synes I om overstående outfit?
Billederne er taget i mit eget hood, da de er taget lige foran mit arbejde i Snaregade.
Jeg er vild med det Urban look, og det synes jeg også godt man kan se i dette outfit. Jeg har før i tiden ikke været så sikker på hvilken stilart jeg tilhørede, men jeg tror “urban” opsummerer min stil ret godt efterhånden. 😉
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 4

Leave a Comment