Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

From where I stand

11304295_10205288856915271_293991278_n (1)Så er det tid til lidt stemning her på bloggis! Jeg vil nemlig gerne vise jer et meget “utraditionelt” outfitbillede. Jeg var nemlig igår forbi Birkenstock butikken i Pilestræde (flere billeder fra mit møde hos Birkenstock senere) og jeg blev simpelthen så glad for mine Birkenstock at jeg iførte mig dem direkte efter jeg havde været inde i butikken. Dette billede var en spontan beslutning, og grunden til mit ansigt ikke er med, er simpelthen fordi jeg lignede en person der havde sovet alt for lidt natten før. 😉
Udover at jeg på overstående billede er iført mine nye Birkenstock sko, så er jeg iført min lille Bum-bag/bum-pung, min stribede sweatshirt fra Nørgaard på Strøget, bukser fra ZARA og jakke fra Designers Remix.

Jeg håber at I får en rigtig dejlig Fredag!
xx Whittabloglovin follow1

 alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment