Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

På visit hos Birkenstock

billeder 032 billeder 050 billeder 055Igår besøgte jeg Birkenstock inde i Pilestræde. Jeg havde nemlig fået lov til at vælge mig et par Birkenstock-sandaler, som jeg selvfølgelig vil vise her på bloggen!
Birkenstock’s butik i pilestræde er noget af det hyggeliste, og når man kommer ind i butikken bliver man mødt af de sjoveste retro-elementer som f.eks. en sort rustik cykel som ligner noget fra 80’erne.
Jeg endte med at købe et par hvide Birkenstock-sandaler som I kan læse om i indlægget HER

Hvad synes I om Birkenstock? Birkenstock deler virkelig vandene hos folk, men én ting kan man ikke komme udenom – Birkenstock er i den grad blevet “in” og fået et comeback i det danske modebillede.bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Karina 29. maj 201520:25

    Jeg har også et par og de er altså virkelig lækre 😉

  • Anne 29. maj 201523:13

    har du et link til bukserne? super fint outfit og ikke mindst blog 🙂

Leave a Comment