Hårbånd med et touch af Asien

billeder 053billeder 016billeder 034

Alle kigger mod Asien i modebranchen pt. – både hvad angår print og facon. Kimonoen f.eks. kan man næsten ikke have undgået at lægge mærke til, i diverse modemagasiner og og butikker. En anden måde at dyrke Asian-sensation-trenden på, kan være i detaljerne i ens outfit – f.eks. brændte farver eller sirlige mønstre med blade og blomster (f.eks. det ikoniske kirsebærtræ).
Jeg er faldet for hårbåndene fra Pico, som er et meget godt eksempel på Asiatisk inspirerede detaljer. Jeg har købt dem i en sart lyserød og i en mørkegrøn, som I meget snart vil få at se i et outfitbillede – Disse farver er også nogle som holder ind i efteråret (det ved jeg f.eks. pga. Munthes AW15-kollektion som I skal glæde jer meget til at se sneak-peek fra.)
Hårbåndene fåes også i lysegrøn, sort, hvid og koralfarvet.
Hvad synes I om hårbåndene?

Jeg håber at I får en rigtig dejlig søndag!
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 7

 • Frederikke 31. maj 201511:24

  Hold da op, hvor er det fint! Har lige været inde at kigge på hjemmesiden. Forstår godt du har købt to – det er svært at vælge! Tror dog også det bliver det lyserøde her. Simpelthen så fint og lige hvad jeg ledt efter 🙂

 • Emma 31. maj 201519:25

  Det er godt nok et fint hårbånd! især det pudderfarvet/rosa til kontrast med det guld! så yndigt! 😀

  http://byekk.blogspot.dk

 • Linnea 1. juni 20158:39

  Super fint, også i farverne hehe <3

  Kram, http://www.ahmfashion.blogspot.com

 • Cecilie Amalie Brevadt 1. juni 201522:25

  Jeg har ledt efter dem i en evighed!!! Tusinde tak for at dele. Har netop lige bestilt den sarte lyserøde og grønne hjem. Kan slet ikke vente med at modtage dem. Jeg er så forelsket i den asiatiske stil også!! 🙂

  cille.brevadt@hotmail.com

 • Pingback: om nerver og højskole 8. august 201516:29

Leave a Comment