Finish the Sentence // Stonemuse #2

Stonemuse

Hej girls! En af mine absolutte yndlings-bloggere er Michelle Nielsen som står bag bloggen Stonemuse‘ hendes blog er gennemført, både billedmæssigt, layoutmæssigt og tekstmæssigt, og man glæder sig altid til hun poster nye indlæg.
Jeg har fået lov til at give hende starten på nogle sætninger, som hun derefter skal færdiggøre, så sætningen bliver fuldendt.

Det gør mig glad når… Når lægger mig på min hovedpude om aftenen og jeg ved at jeg har nået alt hvad jeg har sat mig for, i løbet af dagen.

Det gør mig ked af det når… Jeg læser folks hadefulde kommentarer rundt omkring på nettet. Folk er virkeligt onde og jeg kan ikke sætte mig ind hvordan man kan få sig selv til at skrive de onde kommentarer, som jeg ser dagligt. Og det er ligemeget om det er Justin Bieber, the Kardashians eller Fie Laursen. Jeg forstår det simpelthen ikke.

Det bedste ved sommer er… At det er i orden at drikke vin hver aften. Er det ikke? Egentligt er jeg ikke så meget til de bare ben og strop trøjer om sommeren og jeg kommer nemt til at savne min læderjakke, så alkohol skal der til 🙂

Jeg har en svaghed for… Jakker. Jeg har simpelthen for mange af dem. Og sko. Og tasker. Jeg har vist et problem.

Min næste ferie er… En tur til Tyskland som er mit yndlingsland over dem alle, så der ender vi nok med at tage ned inden længe. Og så tager Andreas og jeg nok til asian (Filippinerne) i et par uger når det bliver koldt og gråt herhjemme.

Om ti år håber jeg at jeg… At jeg er sammen med Andreas, at jeg er selvstændig og lever af noget kreativt.

Når jeg er i byen er min foretrukne drink… Hmm, jeg er nok ude i en G&T.

Jeg synes jeg er rigtig god til… At lytte. Men jeg er nok ligeså god til at snakke.

Den bedste film jeg nogensinde har set var… Nok.. Ej, det ved jeg sgu ikke. Forleden så jeg Memento og synes det var en af fedeste film jeg har set længe, så den skal I huske at se! Men jeg kan også blive ved med at se Silent Hill, som jeg efterhånden har set omkring 10 gange. Jeg ved ikke hvorfor men den kommer altid på tale når jeg snakker om film og så ender vi med at se den.

Når jeg skal forkæle mig selv så… Laver jeg god mad og putter jeg i sengen med helt frisk-hentede serier eller Netflix. Det er åh så godt.

Hvis jeg kunne blive usynlig for en dag ville jeg… Se hvad fanden min overbo laver hele tiden. Det larmer så meget (både tidligt om morgenen og super sent om aftenen) og jeg kunne virkeligt godt tænke mig at finde ud af hvad hun laver.

Noget jeg aldrig har fortrudt er… At jeg startede med at blogge. Det har givet mig så meget og jeg har lært så meget.

Mit næste køb skal være… Altså, hvis det er et stort køb vi snakker om, så er det nok et nyt køkken.bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment