Stockings before summer

magstrædeoutfit 068outfit 062outfit 083 outfit 093

Bluse: Whyred // Shorts: ZARA (Similar here) // Leggins: Wolford// Sko: Adidas (Købes her) // Solbriller: Kaibosh (Similar here) // Taske: My My Copenhagen (Købes her)

Hej piger! Så har vi ramt Tirsdag, og det betyder 2. dag i en splinterny ny uge, som står på spændende møder i forbindelse med bloggen, og fede events! Jeg har hørt at der sidst på ugen lurer sommervejr, og vi går varme tider i møde – åh hvor har jeg dog bare ventet på det.

På overstående billeder kan I se mine fede nye shorts fra ZARA. Billederne er taget for et par uger siden, og pga. vejret måtte jeg nød til at ifører mig mine leggins fra Wolford indenunder. Jeg elsker looket på shortsene, og jeg er vild med det moderne bindebånd om livet – dog tror jeg at jeg vil elske dem endnu mere med bare ben, men det har vejret altså ikke været til endnu. Så det satser jeg på bliver aktuelt meget snart!
Hvad synes I om outfittet og shortsene?
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Emilie Aagaard 2. juni 201511:42

    Jeg er helt vild med den der location!! Også outfittet selvfølgelig 😉

  • Line 2. juni 201515:32

    Hvor er de bare fine de shorts!! 🙂

Leave a Comment