Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Nelly colours

[nellycollage id=353]

Godmorgen piger!
Kender I det når man har planlagt en hel dag med spændende planer, og så får man feber i sidste øjeblik? Min skønne bloggerfriend Sofie fra Sofiescloset.dk er nemlig kommet til København, og vi havde planlagt en hel dag hvor vi skulle besøge forskellige pr-bureauer i København og tage outfitbilleder – og gæt hvem der så får feber i løbet af natten?

På bloggen i denne uge vil jeg gerne (i selskab med jer) varme op til weekenden, hvor det skulle blive supervarmt! Derfor vil der i løbet af ugen være indlæg med temaet “sommer” og idag er det sommerfarvernes tegn jeg har fokus på!
Jeg har nemlig ovenover fundet nogle items fra Nelly.com som jeg synes skriger sommer.
Hvad synes i?
I kan trykke på de forskellige items for at komme ind og se på dem.
Begge de fine kjoler er desværre udsolgt, hvilket bare er superøv, men jeg håber I kan bærer over med det. 😉
xx Whittaalberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Eline / My Kind of Fashion 3. juni 201516:26

    God bedring!

  • Charlotte 3. juni 201516:44

    Hej Alberte!
    Jeg overvejer at starte min egen blog, og derfor har jeg tænkt over hvilket kamera du bruger til at tage billeder med?

    Og god bedring forresten!

Leave a Comment