Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Stine goya flats

Stine goya sandalerPsst! Endnu en lækker servicemeddelelse idag. Mit arbejde har jo hver dag i denne uge rabat på et nyt brand – og idag er der 20 % rabat på Stine Goya!
Stine Goya er et af mine favoritmærker, og især disse nude og sorte sandaler er virkelig et MUST her til sommer, så smut forbi Hennyandmy.dk og husk at indtaste koden ‘spotsalestinegoya‘ så I kan få de 20 %
Hvad synes I om overståede sandaler?

Nu vil jeg vakle tilbage i sygesengen, og have ondt af mig selv, hæhæ. 😉
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment