Flashing new adax bag

outfit 058outfit 045outfit 077outfit 096outfit 059outfit 055Sko: Aldo // Bukser: COS (Similar here) // Bælte: Mads Nørgaard // Sweat: COS // Skjorte indenunder: Monki // Taske: Adax (KØBES HER)

Jeg synes sommetider at mine outfitbilleder kan blive lidt alvorlige, og det er sjældent jeg smiler. Dette vil jeg gerne prøve at lave om – jeg synes bare ofte at et meget smilende og grinende fjæs kan tage fokus lidt væk fra tøjet, hvad tænker I om det?
På overstående billeder griner jeg i hvertfald en del, for det var en rigtig sjov “fotosession” jeg havde med min kære far, da disse billeder blev taget.
Faktisk elsker jeg rigtig meget at tage billeder sammen med min far (altså hvor han tager billeder af mig vel og mærket). Min far kan godt lide at tage billeder, og det kan man tydeligt mærke når man fotograferer med ham. Han prøver forskellige vinkler, giver tips til hvordan jeg skal stå, og han gør sig meget umage med de billeder han tager. Det er en fornøjelse at tage billeder med en person som man kan mærke nyder det, for jeg vil jo helst ikke være til besvær med mine:” Faaaar, ville du have tid til at skyde et par billedeeer?!”

På overstående billeder flasher jeg min nye lækre taske fra Adax, som jeg har modtaget fra Adax-themself.
Hvad synes I om outfittet, og hvordan jeg har stylet tasken til tøjet?
xx Whittabloglovin follow1

 alberte whitta fashion blog

Comments: 11

 • Simone J 4. juni 201511:13

  Aj fede bukser! hvornår har du købt dem?

 • Eline / My Kind of Fashion 4. juni 201511:51

  Kan stadig ikke komme mig over, de sko der!! De er SÅ mega overdrevet fede 🙂 <3

 • Malue Jasmine 4. juni 201512:21

  Hvor er det nice med din far! 😀

  Din taske er virkelig fin og den matcher dit outfit super godt <3

  Kram Malue
  http://mooldash.dk

 • Louise Holm 4. juni 201518:47

  Er vild med din styling! Og eeeeelsker skoene. Synes derudover at det giver billederne et yderligt løft når du smiler! Du ser ud til at nyde det og det er dejligt at se!

 • Emilie Isidor 5. juni 20159:28

  Du ser som altid rigtig skøn ud. Glæder mig til mandag OG fredag 🙂

  – Isidor

 • Laura Valeur 24. november 201517:38

  Hvad hedder bæltet?

Leave a Comment