Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Gør livet nemmere med ønskeskyen!

Jubii! Nu er den perfekte ønskeliste til os som konstant bliver inspireret af spændende nye ting opfundet! Når jeg f.eks. går en tur på strøget, ser jeg ofte “de perfekte sko” i et butikvindue, eller en hammerlækker reklame for noget make-up. Når jeg så kommer hjem fra min tur (og jeg har set på utallige lækre items) er det svært for mig at huske præcis hvor de lækre sko nu kom fra! Derfor er jeg superglad for at livet nu er lidt nemmere, med appen “Ønskeskyen” hvor man kan tage billeder af sine ønsker, og dele dem med sine veninder! Jeg har selvfølgelig allerede anskaffet mig appen som er gratis – nu håber jeg bare at min mor (Som iøvrigt hedder pengestærk til efternavn 😉 ) også ville have interesse i denne app.

Ovenover kan I se en lille video, hvor I får mere information om denne lækre GRATIS app – som gør livet lidt nemmere for os, som flere gange dagligt sukker efter nye lækre ting!
Hvad ville I skynde jer at tage billeder af, hvis I havde denne app?
xx Whitta

 

– Sponsoreret indlæg

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment