Thank you L’oreal

billeder 004billeder 012billeder 008

Efter at have skudt en reklamefilm for L’oreal for lidt over en måned siden (Se reklamefilmen HER) har jeg et par gange modtaget nogle overdødige og helt igennem lækre gaver fra L’oreal teamet! Jeg vil gerne præsenterer  jer for alle de lækre gaver, men jeg starter med disse fine neglelakker fra Essie, som er i de fineste romantiske farver. Temaet for æsken er “wedding” og alle farverne i æsken har navne som refererer til bryllupper. Denne pakke er et MUST hvis man skal til en bryllupsfest denne sommer!
Jeg glæder mig supermeget til at iføre mig alle disse lakker, og især er jeg spændt på at prøve den ‘nude’ farve, som jeg tror vil være ret sød med et par guld fingerringe.
Hvilken af farverne kan I bedst lide?

Idag går turen til Distortion med mine tre gode veninder Cecilie, Simone og Amanda, og iaften (når jeg formegentlig er lidt halv-snalret og beruset, så køre min familie og jeg i sommerhus. Det bliver dejligt at få en weekend som står på solbadning, afslapning og måske endda grillmad på tarassen.
Hvad skal I lave i weekenden?
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 6

 • Cecilie Amalie Brevadt 5. juni 201515:39

  Wow, sikke nogle fantastiske farver! Jeg er også helt vild med de nude farver og tror de bliver super flotte til guldsmykker og en dejlig brun hud her til sommer 🙂

  http://cillesunivers.dk/

 • Lisbeth 5. juni 201517:40

  Av, hvor lyder det bare som en perfekt weekend. Misundelsen er til at føle på herfra, hvor den kommer til at stå på arbejde og eksamensskrivning. Æv! Håber sommeren bliver hængende længe, så jeg også kan nå at nyde den :b

  God weekend, og glædelig grundlovsdag (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

 • Camilla - Scent of Fashion 5. juni 201517:40

  Det er virkelig nogle fine farver! Ærgerligt at jeg har givet mig selv forbud for at købe neglelakker 😉 Det er simpelthen fråds, når man har mindst 30 liggende i skuffen!

Leave a Comment