Enjoying life

outfit4Hvad kan jeg sige? Livet er simpelthen for skønt her oppe i sommerlandet. Jeg har idag brugt tiden ude på vores terrasse, hvor jeg har taget en masse instagrambilleder (@Bertewhitta), lagt neglelak, læst Elle, samt mæsket mig med kirsebær – det er sådan en dag skal være, hvis I spørger mig!

Det er simpelthen hamrende svært at tage outfitbilleder når lyset er lige “lige på” og solen er så skarp, så derfor gik disse outfitbilleder IKKE som planlagt (meget skarp sol er ikke min ven.) Men lige dette outfitbillede synes jeg er så sommerligt og hyggeligt, så derfor tænker jeg at dette billede får lov at komme med, hihi. 😉 Jeg vil i næste uge forsøge mig med at få vist jer tøjet som jeg har på, på overstående billeder. Så I rigtigt kan se det rigtigt.
xx Whittabloglovin follow1

 alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment