Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Sommer i sommerhuset

PicMonkey CollageAt være i sommerhus er en af mine yndlingsbeskæftigelser, og derfor bliver der også altid taget massere af instagram-billeder når jeg er heroppe. På min instagram @Bertewhitta kan I altid holde jer opdaterede på hvad jeg laver, og da jeg er så håbløst forældet at jeg ikke er aktiv på snapchat, så er det altså her jeg opdaterer jer på mere detaljeret hånd. 😉

Overstående billeder har jeg bla. taget på min tur i sommerhuset.
Idag går turen hjem til byen, hvor en ny uge atter engang lurer rundt om hjørnet – åh hvor jeg ikke magter det!
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 6

  • kirstine 7. juni 201518:23

    har du evt en link til din hvide kjole, som man kan se ryggen af på dit billede?

  • Anna 7. juni 201520:26

    Hvor er din fiine neglelak fra? <3

  • Anonym 8. juni 20159:44

    Hvor er nogle fine billeder, og wauw(!!) dine ben er brune! 🙂

Leave a Comment