4 white dresses // Saved on asos

asos-collage1

 

1) KØBES HER // 2) KØBES HER // 3) KØBES HER // 4) KØBES HER

Det er studentertid, og selvom jeg desværre ikke bliver student i år (eller på noget andet tidspunkt, da jeg jo ikke har tænkt mig at tage gymnasiet) så sukker jeg stadig efter studenterkjolerne! Når det er sagt, så kan man også udemærket ifører sig hvide kjoler her til sommer, og det vil jeg benytte mig af!
Ovenover har jeg fundet fire hvide kjoler, som jeg i den grad sukker efter pt.
Hvilken af kjolerne kan I bedst lide? Jeg Tror bedst at jeg kan lide nummer 3, da jeg elsker V-hals, og synes kjolen er så simpel og romantisk.

Jeg håber at I har haft en god mandag!
Imorgen står den for mit vedkommende på en tur til frisøren, og jeg glæder mig til at vise jer resultatet. 😉
xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Eline / My Kind of Fashion 8. juni 201520:49

    Nr 4 er så smuk! <3

  • Sofie B 9. juni 20159:46

    Det lyder vildt spændene med dit hår! Jeg er allerede dybt misundelig over det. Jeg prøvede endda at få mit hår til at side på samme måde som dit hår, men måtte opgive fordi mit hår er ligesom en høstak, og umulig at få til at se godt ud med vilje.

Leave a Comment