Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Røde sneaks // Kopi, eller ikke kopi?

billeder 027 billeder 033 billeder 045 billeder 068 billeder 097

Sko: H&M (Købes her) // Taske: Adax (Købes her)

Godmorgen piger!
Vi har ramt mandag, og langsomt kan man skimte sommerferien lurer forude. Denne weekend har været sådan en weekend man IKKE ville have sluttede, for hvor har det været fantastisk vejr! Jeg har været i sommerhus, og jeg kan ligeså godt sige det som det er – vejret har ikke vejret godt til billeder!
På overstående billeder har jeg kjole på fra Nørgaard på Strøget, og røde sko fra H&M.
Disse røde sko var faktisk et alternativ til Adidas nye skoserie som hedder “Adidas Supercolor.”
Jeg havde længe sukket efter de røde Adidas Supercolor sko, da jeg elsker den stærke røde farve, men da jeg besøgte Adidas butikken på strøget, så var de desværre udsolgt! Derfor besluttede jeg efter lang tids overvejelser (gik alvorligtalt rundt på strøget en halv dag for at finde ud af om jeg skulle købe det billige sko-alternativ fra H&M) at jeg ville købe disse sko – da det var den røde farve jeg forelskede mig i – og ikke så meget mærket Adidas.
Jeg tænkte meget over om folk ville se skævt til mig over at jeg ikke havde de “ægte” sko, men i første omgang var grunden til at jeg ville have de røde sko, fordi at jeg bare elsker røde sneakers – og det havde skoene også fra H&M.
Jeg er også en person som HADER kopirer, og jeg synes det er så dårlig stil når brands kopirer andre brands gode ideer. Men jeg synes også at H&M skoene har nogle detaljer som skiller sig en del ud fra Adidas sko, og derfor synes jeg ikke man kan kalde det en kopi.
Hvad synes I?

Jeg håber I får en rigtig dejlig Mandag, og har gå-på-mod til den nye uge!
xx Whittabloglovin follow1

 alberte whitta fashion blog

Comments: 10

 • Emma 8. juni 201513:37

  Jeg synes de er flotte! har dog aldrig ejet et par sko i den røde farve,men måske man skulle overveje det par fra H&m 😉

  http://byekk.blogspot.dk

 • Aarhuspigen 8. juni 201516:13

  Wow de er fede de sko! Og hvor ser du godt ud på de billeder 🙂 Du skuffer simpelthen aldrig med dine indlæg, jeg er kæmpe fan 🙂

  http://www.metowefashion.bloggersdelight.dk

 • Emma Meisler 8. juni 201516:23

  Jeg synes slet ikke det er kopi, Adidas har jo ikke monopol på røde sneakers – super fede sko, jeg tror ikke du kommer til at fortyde dit køb, selvom det ikke er Adidas. 🙂

 • Eline // My Kind of Fashion 8. juni 201516:44

  De er så fede!!! Og så er de super gode til striber, som du også har gjort det 😀

 • Tine 8. juni 201518:35

  Hej Alberte
  Super fedt outfit og jeg synes de røde sko passer super godt til
  Elsker også dit smil på det første billed❤️

 • Alberthe 8. juni 201521:56

  Hej med dig…
  De er da total cool dine røde sneakers!! Jeg skal vidst i H&M for at lure 🙂
  PS! Flot navn 😉

Leave a Comment