Lingerie & Speeddating på STAY Hotel!

DSC05291 DSC05289 DSC05278 DSC05274

 

Jeg var forleden dag en tur ude på STAY Hotel, til et event som stod på en masse lækkert undertøj, speeddating og hyggeligt selskab.
Når jeg skriver speeddating spidser nogle af Jer nok øre og tænker:” Hov hvad?” og til Jer kan jeg sige at det IKKE var traditionel speed-dating (Thanks god, det ville jeg ikke have nerver til), men mere et speed-foredrag om forskellige lækre lingerie-mærker. En repræsentant fra Femilet, Passionata og Chantelle, fik et kvarter hver, til at fortælle om deres nye kollektion. Tilsidst fik vi så lov til at vælge et sæt undertøj fra enten Femilet, Passionata eller Chantelle – jeg valgte et sæt fra Chantelle!

Idag er der loppemarked i min gade, så jeg skal stå hele dagen og sælge ud af mit tøj. Sidste år fik jeg tjent lidt over 1000 kroner, så jeg glæder mig til forhåbentligt at gentage succesen i år.
Hvad skal I lave idag?
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment