Monday inspo // Bags bags bags

inspo bagsNår den dag kommer hvor jeg opfinder et eller andet helt genialt og bliver stinke-rig, bliver taskerne ovenover mine tro følgesvend(e).
Jeg er måske lidt optimistisk i forhold til hvordan min fremtidige økonomi kommer til at se ud, men det må jeg også nød til, når jeg har drømme om en taskesamling som ville få Paris Hilton til at sige:” Oh ma gaaard.”

Jeg ligger idag med feber, og derfor er planen at jeg ikke vil stige udenfor sengen medmindre det er dødsens-nødvendigt. Og så vil jeg nørde lækre billeder på tumblr, og drømme mig væk til næste uge, når jeg sidder i Paris på en fortovscafé og nyder livet.
Hvad skal I lave idag?
Hvilken taske er jeres absolutte favorit-taske, og drømmetasken over dem alle?
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 7

 • Eline / My Kind of Fashion 15. juni 201512:34

  Drømmetasken er uden tvivl en Chanel 2.55. Den bad boy har jeg drømt om siden jeg var 13. Men 50.000kr tror jeg ALDRIG jeg får til at kunne bruge på en taske. Desværre…. God bedring 🙂

 • Anna 15. juni 201514:47

  Min taskedrøm er faktisk den falabella, du har 🙂 Den er SÅ smuk! Men jeg synes stadig, 5000 er rigtig mange penge for en takse. 🙂

 • Wendie 15. juni 201517:30

  Altså når jeg engang (om lang tid..) får råd, ville jeg elske at erhverve mig en Chanel 2.55 tweed taske – ellers går jeg lidt med tankerne om at snart købe en Phillip Lim eller Balenciaga City taske :-))

 • Natalie Jensen 17. juni 20157:36

  Min drømme taske lige nu er en blå Libert London Tote bag. Elsker deres mønstre! De er så flotte 🙂

Leave a Comment