This years summer sandals!

Skærmbillede 2015-06-17 kl. 20.13.30

[nellycollage id=383]

Hej girls! Har I fundet årets sommersandaler?
Jeg har fundet hele to sommersandaler som jeg tror jeg kommer til at gå med hele sommeren igennem – men det stopper mig ikke fra at drømme om endnu flere sandaler! Derfor har jeg ovenover fixet en lækker collage sammen med lækre sandaler fra Nelly. Hvilken af sandalerne ovenover kan I bedst lide? Jeg har forelsket mig pladask i den sorte sandal med Knot/sløjfe, og de beige træsko.
For at komme ind på linket til sandalerne, så skal I blot trykke på de sko som I vil se link til – super simpelt og enkelt.

Nu vil jeg smutte ud og stemme til Valget! Kan I gætte hvad jeg stemmer på?
Hvad stemmer I forresten – hvis altså I har stemmeret?
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • HeLene 18. juni 201514:58

    Træsko :grinning:

  • Anonym 18. juni 201515:27

    Du stemmer sikkert på Radikale Venstre, det er mit gæt. Som fattig studerende går min stemme til Enhedslisten

Leave a Comment